Nog een hoofdrol in tv-film. Verliezen we Linda de Mol weer aan Duitsland?

Linda de MolBij de Tros hoefde ze maar 18 keer per jaar op te draven om Miljoenenjacht te presenteren, maar het lijkt erop dat Linda de Mol overuren draait sinds ze is overgestapt naar Talpa, de zender van haar broer. Komende week is de finaleweek van de tv-quiz De Slimste te zien terwijl er al druk wordt gewerkt aan een tweede reeks Gooische Vrouwen. Daarnaast werd onlangs bekend dat De Mol haar oog weer op Duitsland heeft laten vallen. En daar heeft ze nu nog een filmrol te pakken. Verliezen we Linda opnieuw aan de Oosterburen?
Het gaat om de film Mr Nanny, die door de ZDF uitgezonden zal worden. Linda speelt hierin de rol van Lissy, een alleenstaande moeder van drie kinderen wier nanny opeens vertrekt. Ze plaatst een advertentie voor een nieuwe kinderopvoeder waar een homoseksuele man op reageert, de mr nanny.

Het is de tweede filmrol in korte tijd, onlangs werd al bekend dat Linda speelt in Der Liebeswunsch met Tobias Moretti, het voormalige baasje van Commissaris Rex. De presentatrice lijkt acteren steeds belangrijker te vinden. Eerst betrof het nog een uitstapje in de serie Spangen, al snel volgden de film Ellis in Wonderland en de hitserie Gooische Vrouwen.

Het is echter opmerkelijk dat ze zich weer zo nadrukkelijk op Duitsland richt. Daar presenteerde ze ooit al Traumhochzeit (Love Letters), maar ze werd daar aan de kant gezet nadat ze het Duitse volkslied als ‘achterlijk’ betitelde. Anno 2006 leek Tooske Ragas-Breugem haar rol in te nemen, maar dat laat Linda zich dus niet zomaar afpakken.

Ondertussen is Miljoenenjacht, waar Linda de Mol het brein achter is, aan 35 landen verkocht. De Amerikaanse zender NBC heeft de serie definitief besteld nadat het eerder een aantal proefuitzendingen uitzond. Druk baasje, die Linda. Nu maar hopen dat ze ook op Talpa te zien blijft.

Zie ook:
- Linda de Mol weer op de Duitse buis
- Linda de Mols kofferchicks nu ook succes in VS
- Kijker begint Talpa’s De Slimste te snappen
- Talpa komt met vervolg op Gooische Vrouwen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nog een hoofdrol in tv-film. Verliezen we Linda de Mol weer aan Duitsland?

  1. Maarten

    Had er ooit eens over gezien bij RTL Boulevard. Ben wel benieuwd, ga m zometeen zien!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>