Tekenfilmsterren Bratz gaan Nederland veroveren

BratzKatja Schuurman, Georgina Verbaan, Victoria Koblenko en Angela Schijf in één serie? Op Jetix? Onmogelijk, zou je zeggen. Toch is het zo. De vier actrices gaan namelijk de stemmen verzorgen van Bratz, een tekenfilmserie die binnenkort van start gaat op de kinderzender. En gezien de verhalen van overzees zou Bratz wel eens net zo populair kunnen worden als Beugelbekkie. Of misschien wel groter, want de Bratz hebben al een eigen bioscoopfilm.
Bratz gaat over Cloe, Yasmin, Jade en Sasha, vier meiden met een ‘passion for fashion’. Samen schrijven ze een tienerblaadje waarvoor ze naar allerlei premières mogen gaan en zo in contact komen met beroemdheden. En met zulke bezigheden staat het vast dat de vier een turbulent leven leiden vol spannende avonturen.

De serie is begonnen in Amerika, waar de speelgoedwinkels zijn overspoeld door merchandise. Naast de tv-serie (wereldwijd verkocht) is er ook een bioscoopfilm. De verwachting is dan ook dat Bratz in Nederland zeker zal aanslaan. Dus ouders: ga maar vast hamsteren voor sinterklaas-cadeautjes, Bratz zal dit jaar hoog op de verlanglijstjes staan.

Zie ook:
- Alles over opvoeden op Jijenjekids.blog.nl

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tekenfilmsterren Bratz gaan Nederland veroveren

  1. sal

    bratz wordt op nickelodeon uitgezenden

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>