Het genot en de wensen van Aldith Hunkar

Aldith HunkarHilarisch berichtje op de achterpagina van de Volkskrant vandaag. Niemand weet dat het NOS gewoon een eigen Oprah Winfrey in huis heeft. Hunkar zegt in het Vara Magazine: "Ik ben de Nederlandse Oprah, ik zou het kunnen, maar dan moet iemand die erover gaat dat ook inzien." Dat niemand haar talent nog ontdekt heeft, ligt volgens de nieuwslezer aan haar sekse. "Ach, als je geen piemel hebt in de televisiewereld moet je wel verrekte extra je best doen om hetzelfde te bereiken", aldus Hunkar. Volgens haar delen ‘witte mannen in pakken’ de lakens uit in Hilversum.

De Volkskrant belde even met NOS-baas Hans Laroes. "Wij hebben helemaal geen praatprogramma. Ach, ik vind het allemaal wel best, het is haar opvatting. Maar ik ben geen witte man in pak. Ik heb een uniform. Ik ben namelijk van de schnabbel-gestapo", verwijst hij gekscherend naar de rel met Amerika-correspondent Charles Groenhuijsen.

Laatste noot van de Volkskrant: Hunkar kickt op het stiekem dragen van een minirok of short onder de journaaldesk. Oh la la!

Zie ook:
- En foetsie is de nieuwslezer na Spuiten & Slikken
- Adith Hunkar pakt kappertje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>