Jan Jaap van der Wal en Michiel Huisman terug in de schoolbanken

Jan Jaap van der WalEén van mijn hoogtepunten van de lagere school? Eens in de zoveel tijd mochten we met de hele klas naar de aula, die zo nu en dan ook wel eens werd gebruikt als gymzaal en eens per jaar als studio voor de schoolfotograaf. En op zo’n ochtend gingen dan alle gordijnen dicht, werd een monsterlijk grote videorecorder tevoorschijn getoverd en keken we met de hele klas (30 kids) naar School TV op een klein beeldscherm. Vaak van de NOT, dat zo’n logo had dat zichzelf diagonaal kon dubbelvouwen. Ja, School TV roept bij mij nostalgische herinneringen op. Grote kans dat de schoolgangers van 2006/2007 zulke gevoelens overhouden aan Jan Jaap van der Wal en Michiel Huisman.

Want School TV heeft deze twee heren weten te strikken als presentatieduo, wist Evert Santegoeds te melden in Entertainment Live. De heren gaan voor het oog van de camera allerlei proefjes doen, natuurlijk erg leerzaam. Michiel Huisman zal zo onder andere het vak scheidkunde op zich nemen.

Scheikunde, dat kwam bij mij pas in de tweede klas van de middelbare school aan bod. Ik was er bar slecht in, en heb het laten vallen zodra dat kon. Maar wie weet hoe goed ik er in was geweest wanneer mijn school tv al experimentjes had met Michiel Huisman….

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jan Jaap van der Wal en Michiel Huisman terug in de schoolbanken

  1. Tamara

    Dat is heel leuk, ik ga kijken. Wanneer is het op TV?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>