Rik Felderhof gaat voor de verandering eens uit logeren

Rik FelderhofRik Felderhof ontving tientallen bekende persoonlijkheden in zijn villa in Frankrijk. Hartstikke gezellig natuurlijk, maar het lijkt er op dat de interviewer het zat is geworden om telkens de gastheer te spelen. In plaats daarvan gaat hij zich laten vertroetelen door zijn gasten. Want in een nieuw programma gaat Felderhof uit logeren bij de gasten die hij eerder ontving in Villa Felderhof. Conny Breukhoven is de eerste waar hij aanschuift, zo meldt Evert Santegoeds op radio 538.
Wanneer Felderhof op visite is, zal hij met die gasten de desbetreffende uitzending terugkijken. En dat kan nog wel eens voor heel wat gespreksstof zorgen. Zo was Conny Breukhoven tegelijkertijd met Pim Fortuyn te gast. Daarnaast ontving Felderhof genoeg mensen die intussen zijn overleden.

Wanneer het programma uitgezonden gaat worden, is nog onbekend. Slimme manier om nieuwe televisie te maken. Bovendien kan in zo’n tweede interviewsessie lekker voortgeborduurd worden op eerder gedane uitspraken. Niet zelden heeft een vervolginterview geleid tot nog fraaiere gesprekken.

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Rik Felderhof gaat voor de verandering eens uit logeren

  1. j.a.reith

    M.H./Mevr,
    Hedenavond zag ik een herhaling van Felderhof(1998) bij Jeroen Krabbe in Frankrijk.In aanwezigheid van Willeke Alberti. Jeroen liet een CD draaien van een sopraan. Kunt u mij laten weten hoe de naam is van die zangeres. Haar naam werd zijdelings even genoemd ,maar niet goed verstaanbaar. Ik zou het graag willen weten.Bij voorbaat hartelijk dank

    J.A.Reith
    Neede
    email: [email protected]

      /   Reply  / 
  2. M. VAN DELFT

    Dat zou ik ook graag willen weten!

    M. van Delft

      /   Reply  / 
  3. W.Lunsingh Tonckens

    Graag zou ik ook de naam van de zangeres weten van de CD die Joeroen liet draaien.

    Hartelijk dank,

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>