Big Andries verklapt ontknoping Temptation Island

Veronica heeft enorm goed gescoord met Temptation Island, het programma waarin relaties op de proef worden gesteld. Niet eerder scoorde een seizoen zoveel kijkers. Vanavond en woensdag is de ontknoping: dan wordt bekend welke relaties het programma hebben overleefd, en bij wie de verleiding oorzaak was van een breuk. Het is de deelnemers op het hart gedrukt om voor het einde van de serie niets te zeggen over de afloop. Lezers van het krantje Metro kunnen de uitslag al weten, dankzij deelnemer Big Andries die zijn mond voorbijpraat. Wil je niet weten hoe het afloopt tussen Bianca en Björn? Lees dan niet verder.

Andries opent zijn column: "Bijzonder. Hilarisch. Een beetje pijnlijk. Spectaculair toch ook. Ik heb het over de ontmoeting tussen Björn, de gebroken man, en Stefan, de jongen die zijn vriendin een gratis doorsmeerbeurt gaf waardoor er een relatie op de klippen liep." En bedankt Andries, lekker slim!

Andries, ooit bekend geworden door met Kelly te seksen in het Big Brother-huis, vervolgt: "Het moet voor Björn ook een onmenselijke oefening zijn geweest. De jongen die met zijn pretpaaltje Björns duurzaam opgebouwde relatie in een paar stootjes naar de Filistijnen naaide, stond ineens voor hem en de mogelijkheid tot wilde wraak deed zich zomaar zonder problemen voor."

Maargoed, eigenlijk was het al zo klaar als een klontje dat Björn en Bianca elkaar zouden dumpen na Temptation Island. Van te voren had het stel, beide werkzaam in de erotische branche, duidelijke afspraken gemaakt over wat wel en niet mag. Bianca kreeg een mentale inzinking toen ze beelden zag van Björn, die hand in hand liep met een verleidster. Enkele dagen later dook ze het bed in met Stefan. Of zoals ze zelf zegt in Metro: "Op dag zeven zag ik in dat mijn relatie met Björn geen zin meer had. Op dag tien ben ik toen intiem gegaan met Stefan." In datzelfde interview zegt Bianca niets te mogen zeggen over de relatie tussen haar en Björn. Spijt heeft ze overigens niet, maar ze berouwt het wel dat ze Björn pijn heeft gedaan.

Volgens Bianca zijn de reacties op straat positief. Wonderlijk. Iedereen die ik er over spreek, vindt Bianca een eersteklas slettebak. Blijkbaar durft die doelgroep niks te zeggen tegen Bianca in het dagelijks leven.

Vanavond het eerste deel van de ontknoping. En goed nieuws voor iedereen die mee wil doen: Veronica komt met een nieuwe reeks van Temptation Island.

Temptation Island, 20.30 uur, Veronica

Zie ook:
-
Temptation Island: Andries vindt Bianca geen slettenbak
- Loos programma
-
Ex schrijft biografie over Kelly van der Veer (Big Brother)

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Big Andries verklapt ontknoping Temptation Island

  1. Hans

    Wat een sukkel, niemand gaat meer kijken en hij kan vast een flinke boete gaan lappen!

      /   Reply  / 
  2. oud leerling

    ag andries me oude leraar van vorig jaar..
    vroek ik hem 1 keer i nde les hoe was he tin bed met kelly? moest ik een opstel schrijven van 5 a 4rtjes.. k hoop dat die echt een beste boete krijgt.

      /   Reply  / 
  3. Hunter

    En het is hem blijkbaar ook al niet gelukt om je behoorlijk Nederlands bij te brengen ….

      /   Reply  / 
  4. IK

    Andries vindt ik anders een leuke jongen.. kreeg je les van hem dan (A) … leuk !!!
    zou ik ook wel willen z’n knappe leraar (A)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>