Lucille Werner gaat vreemd bij de EO

That's the QuestionOh la la, Lucille! Wat doe je nou? Al bijna een jaar is Lucille Werner het gezicht van Lingo, ze is er maar wat trots op dat ze het populairste spelletje van Nederland mag presenteren. Want toen ze deze job kreeg, zei ze vereerd te zijn de grote concurrent van wijlen Get the Picture te mogen presenteren, haar vorige tv-spelletje. En nu gaat Miss Lingo doodleuk reclame maken voor de concurrent!
Vanavond is Lucille Werner namelijk samen met Andries Knevel te zien in het EO-spelletje That’s the Question, gepresenteerd door Bert van Leeuwen. Die quiz viert vanavond de 500ste aflevering en wilde daarom uitpakken met bekende Nederlanders achter de desk.

Dat betekent vanavond een vol uur Lucille op tv. Van half zeven tot zeven op Nederland 1 en daarna snel zappen naar Nederland 2 voor een nieuwe aflevering van Lingo. Wedden dat Lucille, met haar ruime ervaring in woordspelletjes, het wint van Andries!?

That’s the Question, 18.30 uur, EO
Lingo, 19.05 uur, Tros

Zie ook:
- Lingo haalt weer fratsen uit
- Eén aflevering Koefnoen net zo duur als 27 afleveringen Lingo
- De quiztoerist in actie: That’s The Question

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lucille Werner gaat vreemd bij de EO

  1. hooi

    nou geweldig

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>