Laat Nance muziekprogramma aan haar voorbijgaan?

NanceNiet Nance maar Willie Oosterhuis gaat het nieuwe SBS-muziekprogramma Het Piratenfestijn presenteren. Terwijl Nance in oktober nog aangaf in onderhandeling te zijn met haar nieuwe werkgever SBS 6 over een muziekprogramma. Nance zou daar geknipt voor zijn, aangezien zij ooit doorbrak als zangeres bij de dance-formatie Twenty4Seven. Het lijkt er nu dus op dat die onderhandelingen op niets zijn uitgelopen.
Met Het Piratenfestijn springt SBS in op het succes van de Tros, die al jarenlang succesvol programma’s uitzendt met artiesten als Nick & Simon, Marianne Weber en Frans Bauer. Allemaal artiesten die doorgaans alleen op piratenzenders zijn te horen, maar ondertussen wel als een wervelwind door de hitlijsten gaan.

Nance kreeg bij haar vorige werkgever Tros ook al de kans om een nationaal muziekprogramma te presenteren. In gesprek met het AT5-programma Awick gaf ze in oktober aan daar weinig trek in te hebben, aangezien Nance geen liefhebber is van het Nederlandse lied.

Nu heeft SBS dus de relatief onbekende Willie Oosterhuis aangetrokken. Blijft het daarbij, of komt de zender later met een Top 40-achtig programma voor Nance?

Zie ook:
- Nance gaat terug naar haar muzikale roots
- Nlpop: De geletterde piraten

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Laat Nance muziekprogramma aan haar voorbijgaan?

  1. tralala

    Nance presenteerde bij de TROS toch de notenclub?

      /   Reply  / 
  2. Chiel

    Nu ze bij SSB zit? Túúrlijk! ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>