Desperate Housewives gekraakt bij Emmy-nominaties

Desperate HousewivesVorig jaar waren de Desperate Housewives de grote kanshebbers voor een Emmy Award, een prestigieuze Amerikaanse tv-prijs. Maar de kenners die de nominaties samenstellen hebben Lynette, Bree, Susan en Gabrielle dit jaar keihard laten vallen. De dames hebben alleen maar nominaties gekregen in onbelangrijke categorieën. Niet geheel onverwacht; critici sabelden de show die in Nederland wordt uitgezonden door Net 5 al neer in het nieuwe seizoen, waar het eerste seizoen de hemel in werd geprezen. De kijkcijfers bleven in Amerika overigens wel overeind. Grote kanshebbers voor een Emmy zijn dit jaar 24 en Grey’s Anatomy, welke ook al is te zien bij Net 5.
De miniserie Into the West kreeg de meeste nominaties: 16 stuks. De serie 24 kreeg er 12, Grey’s Anatomy ontving er 11. Andere programma’s met veel nominaties zijn Six Feet Under, Will & Grace, Lost, American Idol en My Name is Earl.

De Emmy’s worden op 27 augustus uitgereikt. In totaal zijn er 94 categorieën. Een lange zit dus.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>