Llink verovert woensdagavond Nederland 3

LlinkHet was even goed kijken, toen ik de gids opensloeg voor vandaag. De nieuwe omroep Llink mag vanavond maar liefst vier programma’s uitzenden op Nederland 3. Dat terwijl de omroep doorgaans weggestopt is op onduidelijke tijdstippen in de vooravond met moordende concurrentie. Llink maakt handig gebruik van het zomerreces dat bij veel omroepen heerst; eindelijk de gelegenheid voor Llink om ook eens op een ander tijdstip de etalage te tonen.
De Llink-avond trapt af met Feast India, waarin wordt gekeken naar de cultuur, het voedsel en de gewoontes van het kleurrijke India. Daarna volgt het survival-programma Beyond Boundaries, waarin een elftal wordt gevolgd dat dwars door Nicaragua trekt. Daarna volgt het reisprogramma Llink op Reis, waarin Froukje Jansen en Johan Eikelboom (ex-TV West) proberen op te gaan in de lokale cultuur van hun bestemming. De avond sluit Llink af met een documentaire genaamd Warzone. En dat acht achtereenvolgende weken lang!

Feast India, 19.45 uur, Llink
Beyond Boundaries, 20.15 uur, Llink
Llink op Reis, 21.25 uur, Llink
Warzone, 23.45 uur, Llink

1 Reacties // Reageer

One thought on “Llink verovert woensdagavond Nederland 3

  1. llink gamma

    Das toch die Visser clup die d’r zelf rijk van worden foute boel.Met Bas (peking express)Westerweel en John (GAMMA) Buisman en Georgina (Kelder) Verbaan en meer van dit soort dubbel tillers.Bij Link zijn ze plots heilig.Voorbeeld J.Buisman is wel tekenend. Jarenlang al verkoopt de gamma met leuke spotjes illegaal of destuctief gekapt hout.Dit jaar hebben ze van Milieudefensie de ‘BOTTEBIJL AWARD’ wegens jarenlange misleiding gekregen en zo’n man verkoopt anderzijds ‘idealisme’ bij link.Zo kennen we de zakkenvullers weer.
    En zo zit het daar vol van dit soort idealisten.Wat triest voor het door betalende leden geschonken vertrouwen en uberhaupt wat een omroep tuig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>