Patty Brard op schopstoel GeenStijl

GeenstijlDe Grote GeenStijl WegVerkiezing is geopend. ‘s Lands populairste weblog stelde een shortlist samen van de meest gehate tv-persoonlijkheden en laat het publiek nu stemmen op deze lijst. Iedereen mag vijf mensen nomineren tot 15 september. De uitslag volgt dan vijf dagen later, op 20 september. De ‘winnaar’ krijgt het vriendelijk doch dringende verzoek van de beeldbuis te verdwijnen. "GeenStijl zal niet alleen de winnaar, maar ook de hele familie,
vrienden en eventuele aanhang van de presentator spoorloos en voorgoed
laten verdwijnen", aldus het weblog. Na ongeveer een dag stemmen neemt diva Patty Brard (Ibizenzer anuskijkster. Staat ze niet bij de glasbak dan is ze wel voor het altaar te vinden) de leiding.
Andere ‘sterren’ die hoog in de tussenstand staan, zijn Ron Brandsteder (Breedgeschouderde drinkebroer. Vangrailtoerist. Telg uit Sony-geslacht. Zat je moeder ooit op af te soppen), Jan Mulder (SRV-Man in tweedehands ideeën, opgedoken uit het Winschoter Diep.
Ex-filosoof van de AzijnBode. Neuqt het hele abonneebestand van de
Libelle
) en Jack Spijkerman (Homo Hypocrytus. Beenderen aangetroffen in achtertuin van John de Mol. Volgens het NFI een bierdrinkende shagroker met klaplong).

Met al deze winnaars zou ik best vrede kunnen hebben, al zou het natuurlijk het mooist zijn als deze verkiezing niet nodig was. Of met andere woorden: stap zelf op tijd terug.

Zie ook:
- GeenStijl verzoekt tv-sterren op te stappen
- ‘Patty Brard werkt aan bevalling op tv’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>