Tarzan wordt tv-show

TarzanEigenlijk dacht ik dat René van Kooten de rol van Tarzan op zich zou nemen in de gelijknamige musical van Joop van den Ende. Maar dat is nu allerminst zeker. Want er zal een hele verkiezingsshow op televisie komen om de musicalspierbundel uit te zoeken, zo meldt Evert Santegoeds op Radio 538. In zes afleveringen gaat Joop op zoek naar de ideale Tarzan, het publiek kan telkens een oerman naar huis sturen. De uiteindelijke winnaar krijgt de hoofdrol. Tricky!
Want je legt het lot van je musical in handen van het kijkerspubliek. Als het echt zo makkelijk was geweest om een geschikte Tarzan te vinden, had Joop die wel zelf uitgezocht. Nu zouden er dus zes geschikte acteurs zijn, wat mij nogal veel lijkt.

Anderzijds is het wel slim, want je creëert een heleboel buzz rondom je musical. Nu verkopen die shows van Van den Ende toch al niet slecht, maar dit is gewoon zes weken lang gratis promotie op televisie.

Zie ook:
- Vrouw: Dames zie hier: de nieuwste Tarzan…

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Tarzan wordt tv-show

  1. Mark

    Leuk idee. In Engeland hebben ze het dit jaar ook gedaan met het programma “How do you solve a problem like Maria” waar een geschikte Maria voor The Sound of Music gezocht werd.

      /   Reply  / 
  2. harry

    op welke zender word dit uitgezonden dan??

      /   Reply  / 
  3. Vincent

    Ik gok RTL4…

      /   Reply  / 
  4. el-g

    ze hebben toch eerder via en show naar musictalent gezocht… toen nog op RTL4 met ron brandsteder… volgens mij heette dat ” A Star is Born”

      /   Reply  / 
  5. Loet

    Ik vind het een ramp!!
    Tarzan is een grote en moeilijke rol. En moet gespeeld worden door een talent! Dat talent moet gekozen worden door mensen die er verstand van hebben, en niet door Nederland zelf. Waarschijnlijk wordt er dan alleen maar weer gekeken naar ‘de lekkerste’…

      /   Reply  / 
  6. Martine

    Wat een vreselijk idee weer… als ze echt iemand willen hebben die er alleen goed uit ziet dan moeten ze dit vooral doorzetten.

    En idd een kopie van de BBC… ik vind het een beetje jammer.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>