‘Maria weet raad’ krijgt eigen tv-programma

Misschien ken je Maria Schopman nog wel van teletekst. Jarenlang verzorgde ze daar de rubriek 'Maria weet Raad', waarin ze vragen van brievenschrijvers beantwoordde op seksueel gebied. De rubriek heeft bestaan op de teletekst-pagina's van Veronica, Yorin en RTL. Tegenwoordig doet ze dat op haar eigen website, maar vanaf 2007 ook in een eigen televisieprogramma. Vooralsnog alleen op BBC 3, maar misschien dat een Nederlandse zender het programma aankoopt?

De BBC laat haar niet zomaar wat vragen van briefschrijvers beantwoorden. Het is de bedoeling dat ze de band tussen ouders en hun puberkroost iets probeert te herstellen in Sex Talk With Mum and Dad. Zoals de titel al doet vermoeden, spreekt ze in het programma met zowel de ouders als kinderen over het seksleven. 'Als een eerste stap om de relatie te verbeteren', aldus de BBC.

In Nederland bestaat een dergelijk programma voor zover ik weet nog niet. In die zin is aankoop niet onlogisch, aangezien Maria van Nederlandse komaf is. Wie weet gaat ze hier zelfs wel een Nederlandse versie maken?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>