Caroline Tensen wordt koppelkoningin voor De 100

Caroline Tensen raakt maar niet uitgespeeld met het aantal 100. Eerst volgde ze 100 stellen die zwanger wilden worden (Babyboom), momenteel zien we haar bezig met 100 stellen die gaan trouwen (De 100: Het Huwelijk) en de volgende stap is het volgen van 100 singles. Het gaat om 50 mannen en 50 vrouwen die op zoek zijn naar de ware. Voor het eerst dus dat er mensen solo worden gevolgd, waar het eerst telkens om stelletjes ging. Eigenlijk gaat ze dus steeds een stapje terug, aangezien de meeste mensen eerst iemand ontmoeten, dan trouwen en dan pas kinderen krijgen. De volgende stap is dus het volgen van 100 studenten?

Zie ook:
- Caroline Tensen: van kraamhulp tot trouwambtenaar
- Loterij: Caroline Tensen niet weg bij Eén tegen 100

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Caroline Tensen wordt koppelkoningin voor De 100

  1. Jeroen

    En wat dacht je van 1 tegen 100 :P

      /   Reply  / 
  2. Mariette de Winkel

    Geachte redactie,

    Hoe kan ik meedoen aan de 100 vrijgezellen? Ik ben 10 jaar geleden gescheiden en nog steeds alleen. Ik werk wel maar mag maar 20 uur werken dus ik zit ook al 10 jaar op bijstandsniveau. Dit komt door mijn ziekte: psychoses. Hoewel ik 6 maal (gemiddeld 3 maanden) opgenomen ben in een psychiatrische kliniek, ben ik nu alweer 3,5 jaar aanvalsvrij. Maar als ik een relatie zoek knappen ze daar vaak op af. Jammer he? Ik ben weer helemaal beter, maar men vindt het toch eng, zo’n ziekte. Misschien kunnen jullie me toch aan een man helpen? Ik heb van alles geprobeerd, veel dates enzo, maar niks hielp. Mijn hoop is nu op jullie gericht, met vriendelijke groet, Mariette de Winkel, tel: 0172-653679.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>