Toppers scoorden beroerd op Songfestival

Als het aan Albanie lag, werd Nederland tweede tijdens de halve finale van het Songdestival. Het land bedeelde ons 10 punten toe. Verder gaf alleen Denemarken ons een punt. Met die 11 punten eindigden De Toppers als 17de. Eigenlijk een net zo slechte prestatie als de afgelopen jaren. Gisteren keken er 1,3 miljoen mensen naar de finale, die is gewonnen door Noorwegen. Naar verluidt worden volgend jaar Nick & Simon naar het festival uitgezonden.

Zie ook:
- ‘Nick en Simon zeker de volgende inzending Songfestival’
- Ondanks uitschakeling Songfestival als een dolle bekeken

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Toppers scoorden beroerd op Songfestival

  1. marco

    Maak mij niet wijs dat Nick en Simon zo dom zouden zijn om hun carriere naar de bliksem te helpen om met het songfestival mee te doen.
    Lijkt mij onzin , in deze dagen halen ze iedereen naar voren om erin te stappen ook Frans Bauer werd ten onrechte door de Televaag al genoemd dat hij er zin in had om dit te doen.
    Frans haastte zich om te melden dat dit echt niet waar was.
    Alleen het idee dat ze mee zouden doen met dit vreselijke gedoe is genoeg om de sterren al in paniek te laten geraken

      /   Reply  / 
  2. riki

    Maar, elf punten is nog altijd beter dan België, dat slechts 1 hele punt behaalde in de eerste halve finale…

      /   Reply  / 
  3. RJ

    Nick & Simon zouden het best aardig doen denk ik. Logisch ook dat niemand in Europa verder de Toppers snapt. Ik zie er de lol niet eens van in.

      /   Reply  / 
  4. wim

    Laat ik het zo zeggen.
    Het is allemaal een politieke spelletje.
    Zo als altijd.
    Dat sms/bellen is allemaal corrupt.
    Als nederland in de finale wil zijn, kunnen ze zich beter inkopen voor de finale.
    Toppers jullie waren super!!!

      /   Reply  / 
  5. Raymond v.d. Steuijt

    Ik heb met genoegen naar de finale gekeken zaterdag 16 mei jl. met een vriend van mij, het gesteggel en gezeur dat Oostbloklanden op elkaar stemmen gaat nu toch echt NIET meer op, zeker nu er voor 50% een vakjury is in de grote finale.

    In de uitslag staan de grote 2 landen Engeland en Frankrijk nu WEL bij de eerste 10. Noorwegen heeft VOLKOMEN TERECHT het festival met een monsterscore gewonnen. Fantastische act, zat goed in elkaar, liedje blijft hangen, goede stem, deze jongen kan het ver gaan schoppen, spontaan type, kortom een topper, en dan de Toppers, ik vond het achteraf gezien een aanfluiting/VERSCHRIKKELIJK!! een dikke negerin met een wasbord!!, waar slaat dit op!!!, pakken etc. die duizenden euro’s hebben gekost, allemaal voor niks. Het Nationale Festival MOET OP DE SCHOP, hou weer een Nationale Finale met ook een ACT in het liedje anders begrijpt Europa je niet!!!, 3 mannen op middelbare leeftijd / met alle respect / in glitterpakken en achtergrondzangeressen met witte pruiken?? op komt terecht NIET in de finale.

    Oostbloklanden sturen ook betere liedjes, Engeland en Frankrijk vond ik dit jaar ook top, Patricia Kaas heeft al veel succes in eigen land en ook daarbuiten, misschien had ze een top-5 klassering verwacht, het nummer was daarvoor iets te “zwaar” in mijn ogen, maar goed met 107 punten ga je niet af zoals Duitsland, wat VRESELIJK was dat, en volkomen terecht dat de sexy pit/stoeipoes uit Oekraine is teruggezet naar een 12e plaats, het leek wel een peepshow, daar is het songfestival niet voor, daar kan ze terecht en veel kijkende mannen trekken, met burenstemmen is ze dus echt wel door de halve finale gekomen.

    NIET STOPPEN met het Songfestival, je kan dan ook niet goed tegen je verlies, ik vind het van Italie eigenlijk slap, ze doen al ruim 10 jaar niet meer mee helaas, ze hadden mooie songs, je mist ze soms wel.

    Iedereen een zonnig lang weekend gewenst,

    Met vriendelijke groet,

    Raymond v.d. Steuijt / Rijswijk

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>