De late night talkshow met die andere signatuur

Jeroen Pauw en Paul Witteman zijn begonnen aan een welverdiende vakantie. Een heel seizoen lang hebben ze elke avond Nederland geïnformeerd over de actualiteit van de dag. Nu is het de beurt aan de EO met Knevel + Van den Brink, die late night talkshow met andere signatuur. Volgens Knevel misschien voor 80% hetzelfde, maar het subtiele verschil zit hem in die andere benadering. De rivaliteit tussen beider talkshows lijkt inmiddels verdwenen.

Want toen Tijs van den Brink en Andries Knevel twee jaar geleden begonnen aan de talkshow, is er veel gezegd en geschreven. Ook vanuit het Vara-kamp. Verschillende figuren – waaronder Jeroen Pauw – lieten zich ontvallen dat het allemaal niet zo goed of onderscheidend was als de EO had beloofd. Maar vorige week zaten Knevel en Witteman gebroederlijk naast elkaar aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door.

Vanavond is onder andere Brigitte Kaandorp te gast. Gordon heeft wegens vermoeidheid afgezegd. Later dit seizoen nog Herman den Blijker, Geert Wilders en Europese politici. Wie de tafeldames dit jaar zijn, is momenteel nog niet bekend.

Knevel + Van den Brink, 23.00 uur, EO (Nederland 1)

Zie ook:
- Andries Knevel vraagt EO om loonsverlaging
- Column Bert Brussen: de sidekicks van Knevel en Van den Brink

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De late night talkshow met die andere signatuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>