Omroep Max smeedt plannen voor amusement op zaterdag

Omroep Max hoopt in 2010 met een grote amusementsshow op de zaterdagavond te komen. Dat hoeft dan niet op Nederland 1 te zijn, daar mogen Paul de Leeuw en andere grappenmakers lekker blijven staan van voorzitter Jan Slagter. “Naar Paul de Leeuw kijken 1,5 miljoen mensen, maar dat betekent dat er 5 miljoen mensen niet kijken. Daaronder veel ouderen, voor wie wij graag een alternatief willen bieden”, aldus Slagter gisteren in Knevel en Van den Brink. Hoe het programma er concreet moet uit komen te zien, kan Slagter niet vertellen. Wel geeft hij aan gecharmeerd te zijn van Ik Hou van Holland met Linda de Mol. “Dat had best bij ons gepast.”

Zie ook:
- NPS wil van Met Het Mes Op Tafel af, Omroep Max geïnteresseerd
- Omroep Max brengt Stiefbeen & Zoon terug op tv

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Omroep Max smeedt plannen voor amusement op zaterdag

  1. Maarten vh

    Ik denk dat er moet staan dat er 15 miljoen mensen niet naar PdL kijken

      /   Reply  / 
    1. Crap

      Nee hoor want er kijken op een zaterdagavond (in najaar of winter) ongeveer 6,5 miljoen kijkers tv en niet 15 miljoen

        /   Reply  / 
  2. Bram

    En wie moet dat dan presenteren? Want echte sterren hebben ze niet bij Omroep Max. Ik Hou Van Holland was lang niet zo’n succesvol geweest als het op Omroep Max was uitgezonden. Het s6 van dat programma ligt voor een groot deel aan Linda, Beau, Jeroen en hun chemie. Want verder is het “spelletje” niet heel boeiend of orgineel. Omroep Max is niet in staat om zo’n programma te maken. Of ze moeten Henny vergane glorie Huisman uit de hoge hoed trekken. Maar zelfs dan. Ik zie het niet gebeuren.

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Groen licht zaterdagavondshow Max met Ron Brandsteder | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>