Myrna Goossen helemaal transfervrij

Myrna Goossen hebben we al een tijdje niet meer op tv gezien met een eigen programma. Als het aan de presentatrice zelf ligt, komt daar snel verandering in. In het AD doet ze vandaag een oproep aan alle omroepbazen. “Attentie, attentie: ik ben er weer. Welke omroepdirecteur redt mij? Help Myrna de winter door, hahaha! Ik weet zeker dat ik binnenkort weer een telefoontje krijg.”
Myrna werd onlangs op straat gezet door werkgever 100%NL, die geen van de bekende deejays meer kan betalen door de kredietcrisis en de daarbij ingekakte advertentiemarkt. Het is het zoveelste ontslag voor Myrna. “Ik ben geen ster die bakken met geld verdient. Ik ben een vrouw alleen die gewoon de hypotheek moet betalen. Daar maak ik me dus zorgen over. Maar tegelijkertijd heb ik ook altijd wel weer hoop. Ik ben een overlever, een soort ballonnetje dat zichzelf weer opblaast.”

Dus: wie de presentatrice (46) wel kan gebruiken voor een nieuw programma: ze zit nog net niet naast de telefoon te wachten. Misschien Omroep Max, die volgend jaar veel meer zendtijd moet gaan vullen? Of juist de nieuwe omroep Wakker Nederland?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Myrna Goossen helemaal transfervrij

  1. Joran

    SBS heeft vast wel interesse, ze komt immers van RTL hun voorbeeld.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Myrna Goossen lijkt onder dak bij Omroep Max | Zappen

  3. Pingback: En welke boegbeelden gaan naar Omroep Max toe? | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>