40 Dagen Zonder Seks maakt gekuiste doorstart

40 Dagen Zonder Seks, het zou het laatste programma worden dat Arie Boomsma er bij de EO heeft doorgedrukt. Arie is inmiddels gevlogen, die gaat lekker aan de slag bij de KRO. Maar de EO gaat verder met zijn ‘nalatenschap’. Het programma moet namelijk terugkeren onder de titel 40 Dagen Zonder Jou. Een onvermijdelijk besluit.

Want ja, wanneer kandidaten zich voor je programma opgeven om daarna nog makkelijker aan zogeheten PNO’tjes (Potentiële NeukObjecten) te komen, dan krijgt 40 Dagen Zonder Seks een averechtse werking. Maar het gebeurde echt; handige jongens die voor de camera de schijn ophielden niet de hand aan zichzelf te slaan (of die van een ander) om na uitzending nog makkelijker een snelle wip te scoren.

Pikant detail is dat 40 Dagen Zonder Jou al in juli is gepresenteerd op de EO Crossmedia Concepting-dag, maar gisteren haalde het nieuwtje opeens RTL Boulevard. Toen was Arie nog ‘gewoon’ in dienst bij de EO, maar zag dus daar ook al zijn eigen kindje gekuist worden door de verbanning van het woord ‘seks’ uit de titel.

Presentatie van 40 Dagen Zonder Jou onbekend, al zullen ze Manuel Venderbos wel aan het werk zetten. Met dit keer dus iets serieuzere koppels, die onder toeziend oog van de EO de duurzame liefde moeten leren begrijpen.

Zie ook:
- Nog smeuïger? 40 Dagen Zonder Seks
- EO weert homo’s en moslims in 40 Dagen Zonder Seks
- Arie Boomsma trekt jongeren uit de kast bij de KRO

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “40 Dagen Zonder Seks maakt gekuiste doorstart

  1. !#Michael#!

    flop!

      /   Reply  / 
  2. Jort

    Het is niet PNO’tje maar PINO. (Potentieel Interessant Neuk Object)

      /   Reply  / 
  3. Pingback: EO wil huwelijken redden in 40 Dagen Zonder Jou | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>