Geen deal RTL en Jochem van Gelder door afhaken sponsor

Jochem van Gelder is nog altijd transfervrij. In oktober kondigde hij zijn vertrek aan bij de NCRV en tot op heden is er nog geen omroep of zender die hem heeft binnengehaald. Bijna kon hij aan de slag bij RTL met een nieuw format, maar door het afhaken van een sponsor liep dat vooralsnog stuk. Nu zegt Van Gelder te werken aan ‘een knalformat waar ze echt niet meer omheen kunnen’.

Van Gelder op Radio 538: ”Het duurt allemaal veel langer dan ik had gehoopt. Ik dacht dat twee maanden na mijn vertrek wel heel snel duidelijk zou worden waar er behoefte is aan Jochem van Gelder. Dat bleek op twee plekken het geval, maar het loopt nog steeds. Ik ben geen Patricia Paay die overal kan binnenlopen en waar er dan naar een format voor je wordt gezocht. Dat goddelijke lijf heb ik niet.”

Hij vervolgt: “Ik moet het hebben van een format dat heel goed bij me past. En bij de commerciëlen hoort er dan ook een heel goede sponsor bij. We zijn er met RTL maanden mee bezig geweest, ik dacht dat de vis in het netje zat, maar hij is toch weggezwommen. Er werd geschoven in het schema en daar was de sponsor niet blij mee. Nu moeten we helemaal opnieuw beginnen.”

Stilzitten doet Van Gelder niet, van wie overigens nog altijd een serie Praatjesmakers bij de NCRV klaar ligt. “Ik ben de komende tijd druk met een knalformat waar ze niet omheen kunnen. Misschien komt dat ook wel bij de publieken hoor, al zit het daar nog vaster dan bij de commerciëlen. De netmanagrs gaan voor grote succesnummers waar de schema’s mee volgeplempt worden. Als Paul de Leeuw opstapt wordt André van Duin naar voren geschoven omdat het bij voorbaat scoort. Je moet dus wel met een ijzersterk format komen.”

Zie ook:
- Jochem van Gelder praat met 4 zendgemachtigden
- En welke boegbeelden gaan naar Omroep Max toe?
- Bert van der Veer ziet tv-carrière Jochem van Gelder somber in
- Jochem van Gelder werkloos; weg bij NCRV

dan grootste kans op succes, nu zaak dat voor elkaar te krijgen.

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Geen deal RTL en Jochem van Gelder door afhaken sponsor

  1. Tim20

    hup naar Disney XD

      /   Reply  / 
  2. Juize

    Gelukkig dat hij vooralsnog niet bij RTL komt.
    Is er iemand die dit een leuke presentator vind?
    Ik stoor me altijd enorm aan hem, echt geen toevoeging voor een zender.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>