Kijkcijfers zaterdag: Weer meer kijkers voor Linda en Jack

De zaterdagavond van RTL 4 blijft maar groeien. Ik Hou van Holland trok gisteren 2,4 miljoen kijkers terwijl Jack Spijkerman met Echt Waar?! richting de 1,8 miljoen kruipt. Zelfs de herhaling van De TV Kantine was goed voor 744 duizend kijkers. De klappen vielen bij SBS 6 en Nederland 1. Move Like Michael Jackson kwam uit op 359 duizend kijkers, terwijl bij Nederland 1 Deadline (712 duizend) en Raymann Is Laat (442 duizend) stevig te wensen overlieten. Wel was er succes voor X De Leeuw en Coming to Holland.

X De Leeuw herstelde sterk van slechte scores vorige week en kwam uit op 1,2 miljoen kijkers. Het SBS-reality Coming to Holland: Prins Zoekt Vrouw behaalde zijn hoogste score tot nu toe met 940 duizend kijkers.

Nederland 1 hield het marktaandeel verder op peil met zijn vooravond, waar Kassa (1,3 miljoen) en Kinderen Geen Bezwaar (1 miljoen) verdienstelijk scoorden. Ook het NOS Journaal droeg met 2 miljoen kijkers daar aan bij.

De laatste aflevering van het koningsdrama De Troon trok 584 duizend kijkers. De serie begon vijf weken terug met 1 miljoen kijkers.

Nederland 3 weet al tijden niet te scoren op de zaterdag. Het is dat Studio Sport ‘s avonds laat inbreekt en 1,3 miljoen kijkers scoort, anders was het echt helemaal niets. Het gelauwerde Metropolis kan niet opboksen tegen het geweld van groot amusement en scoort primetime slechts 144 duizend kijkers. Aansluitend volgt Tribe, goed voor 197 duizend kijkers. De Nederpopshow was gisteren goed voor 196 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Flikken wint, Nieuwe Uri Geller zakt weg
- Kijkcijfers zondag: 5 miljoen trekt 1,6 miljoen kijkers
- Kijkcijfers zaterdag: Nog meer kijkers voor RTL 4

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Weer meer kijkers voor Linda en Jack

  1. Zo

    Ach sbs toch…het is dat je ergens naartoe moet zappen tijdens de rtl reclame blokken anders had Coming to holland nooit die 940.000 kijkers gehad

      /   Reply  / 
  2. MASIS

    Was gister de laatste aflevering van Coming To Holland te zien? Heb het gemist namelijk….

      /   Reply  / 
  3. Brian

    Ben benieuwd wat over 3 weken gebeurt als IHVH wordt ingeruild voor Carlo’s nieuwe show Lotto Onvergetelijke zaterdag, hoop op weer n blijvend succes! Iemand een idee wat er vanaf zaterdag 1 mei voor concurrentie is voor RTL4?

      /   Reply  / 
    1. Martijn

      sbs6 in iedergeval niet, die hebben 1 mei de finale van MLMJ en gaan daarna over op films. Hoop dat het een leuke nieuwe spelshow wordt met Carlo. Kans bestaat natuurlijk dat de Leeuw dan weer de meeste kijkers gaat trekken.

        /   Reply  / 
  4. Remko

    Als Carlo eens ophoudt met zichzelf centraal te plaatsen ipv de show dan kan het misschien gaan lukken.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>