Kijkcijfers zondag: Eén Tegen 100 scoort, De Bubbel niet

Met ruim 1,9 miljoen kijkers is Eén Tegen 100 de grote winnaar van de zondagavond gebleken. Ook X De Leeuw op Zondag (1,3 miljoen) en We Gaan Nog Niet Naar Huis (1,2 miljoen) werden op Nederland 1 goed bekeken.

Verder had het natuurlijk de avond van De Bubbel moeten worden. Het programma loopt nu enige weken met matige kijkcijfers, maar met de vliegramp in Libië en het aftreden van Jack de Vries was er eindelijk een nieuwsrijke week. Het resulteerde evengoed niet in hogere kijkcijfers. De Bubbel trok gisteren slechts 282 duizend kijkers.

RTL 4 wist gisteren niet boven het miljoen uit te komen. De tv-première van Transformers trok slechts 694 duizend kijkers. Life4You was goed voor 753 duizend kijkers, het Half Acht Nieuws kwam uit op 921 duizend kijkers.

SBS 6 deed betere zaken. Hart van Nederland zat tegen de 1,6 miljoen kijkers aan en ook Undercover in Nederland deed het netjes met 1,2 miljoen kijkers. Wegmisbruikers scoorde iets boven het miljoen.

Op RTL 5 zijn de kijkcijfers behoorlijk ingezakt. Mentalisten Ontmaskerd trekt maar 158 duizend kijkers, Wipeout zit op 285 duizend en The Phone komt uit op 284 duizend kijkers. De trekker van de zondagavond op RTL 5 blijft Spartacus, waar gisteren 471 duizend mensen op afstemden.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: X De Leeuw weer de grootste
- Kijkcijfers vrijdag: Finale De Nieuwe Uri Geller onder miljoen
- Kijkcijfers zondag: Peter R. de Vries sluit af met 1,7 miljoen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers zondag: Eén Tegen 100 scoort, De Bubbel niet

  1. Martijn

    Vind het vooral knap van Veronica dat ze op de zondag zulke cijfers behalen.

      /   Reply  / 
  2. PINHEAD

    WipeOut NL is al afgelopen he, sinds vorige week zendt RTL 5 WipeOut USA uit, daarom mindere kijkcijfers.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>