Emiel Sandtke verliest rechtszaak tegen NCRV

Emiel Sandtke heeft de rechtszaak die hij aanspande tegen de NCRV niet gewonnen. Sandtke is buitenspel gezet voor een tweede serie van Z@pplive terwijl er signalen waren afgegeven dat hij wel nog zeventien afleveringen zou mogen maken. Bij het kort geding leek de rechter mee te gaan met Sandtke, aangezien de rechter vond dat de NCRV niet netjes had gehandeld. Maar bij de uitspraak bleken de afspraken te vaag om Sandtke in het gelijk te stellen.

Sandtke moet nu de proceskosten ophoesten, terwijl de NCRV tijdens het kort geding nog aanbood te schikken met een onkostenvergoeding. Heel cru allemaal, maar het is niet anders. De kijkers van Z@pplive moeten het volgend seizoen genoegen nemen met Evelien Bosch als presentatrice.

Zie ook:
- NCRV wil nu ook af van Emiel Sandtke

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Emiel Sandtke verliest rechtszaak tegen NCRV

  1. drama queen

    Zielig voor die jongen, die ziet inene zijn wereld in elkaar storten, eerst uit gtst geschreven en nu ook zijn presentatieklusje kwijt. Die komt natuurlijk nooit meer aan de bak!

      /   Reply  / 
  2. michel

    Evelien Bosch. Hoe help je een programma om zeep. Leuke van Z@PP live was de gemie tussen Martijn&Emiel

      /   Reply  / 
    1. Ludo S.

      gemie?

        /   Reply  / 
      1. michel

        Ha ha! Ik bedoel Chemie natuurlijk.
        Het was al laat en voetbal gekeken/bier gedronken.

          /   Reply  / 
  3. Topmodel

    Tja, weet de geschiedenis niet, maar als jurist zijnde zie ik dat men te snel naar de rechter wilt, terwijl schikken/praten beter was geweest ook voor de eventuele toekomstige verhoudingen. Mja men “weet” dat ie gelijk heeft en dat ie z’n gelijk “krijgt” staat vast. Valt dus bijna altijd tegen en heeft meer verliezers.

      /   Reply  / 
  4. Ben Profijt

    Moet altijd werken op zaterdag van 6.00-8.00 uur en vond het dan altijd wel lekker om dan naar Zapp Live te kijken met Martijn & Emiel, en ze hadden inderdaad een hele goeie chemie met mekaar.
    Jammer dat ze zo’n leuk duo uit mekaar halen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>