Afscheid Jochem van Gelder NCRV met 10e Praatjesmakers

Het laatste klusje van Jochem van Gelder bij de NCRV is vanavond te zien: een nieuw seizoen van Praatjesmakers. Ten minste, als de presentator voet bij stuk houdt. Vorig jaar kondigde hij zijn vertrek bij de omroep aan omdat hij zich niet kon vinden in een te sluiten samenwerkingsovereenkomst.

Sindsdien sprak hij met vele zendgemachtigden, maar een concrete deal kwam daar nog niet uit voort. De NCRV heeft altijd gezegd op zich wel verder te willen met Van Gelder voor Praatjesmakers, maar dan op basis van een soort freelance samenwerking.

Het zou in theorie dus kunnen dat de twee in de nabije toekomst toch weer om de tafel gaan zitten, aangezien Jochem nog geen nieuwe deal heeft en de NCRV vermoedelijk weer uitstekende marktaandelen/kijkcijfers zal gaan halen voor Praatjesmakers.

Het is het tiende seizoen van Praatjesmakers en dat jubileum wordt ingevuld met wat oude bekenden. Wekelijks wordt er een oud filmpje vertoond om daarna te kijken hoe het met de kinderen nu is. Verder ook veel terugblikken op de meest bijzondere, spraakmakende of ontroerende fragmenten uit de afgelopen tien jaar.

Praatjesmakers, 20.20 uur, NCRV (NL1)

Zie ook:
- Omroep Max: Kindershow Jochem van Gelder, dramaserie Monique van de Ven
- Geen deal RTL en Jochem van Gelder door afhaken sponsor
- Jochem van Gelder praat met 4 zendgemachtigden
- Bert van der Veer ziet tv-carrière Jochem van Gelder somber in
- Jochem van Gelder werkloos; weg bij NCRV
- Jochem van Gelder is kinderprogramma’s beu

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afscheid Jochem van Gelder NCRV met 10e Praatjesmakers

  1. Topmodel

    hij kan liever blijven en van daaruit kijken of hij meerdere dingen kan doen. ik voorzie bij hem eenzelfde carierre als van der togt en hennie huisman.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>