Opvolger Goedemorgen Nederland heet Ochtendspits

Vanaf september mag WNL een ochtendprogramma maken op Nederland 1. Deze nieuwe ontbijtshow luistert naar de naam Ochtendspits, maakt Fons van Westerloo bekend in zijn column. De redactie van het tv-programma maakt ook een radioprogramma in de avond dat weer Avondspits heet, ‘toevallig’ dezelfde naam die Frits Spits jarenlang voerde op de radio.

Fons van Westerloo in zijn column: “Uitgangspunt is dat dezelfde redactie die televisie maakt ook de radio-uitzendingen en het internet verzorgt, waardoor er een sterke koppeling gemaakt wordt tussen de diverse mediatypen. De stemmen van de gezichten op het scherm zullen ook te beluisteren zijn op Radio 1.”

Hij vervolgt: “WNL heeft beloofd zo efficiënt mogelijk met omroepgelden om te gaan. Daarom wordt samengewerkt met andere rubrieken om kostbare faciliteiten te delen. Zo zal het ochtendprogramma vanuit Amsterdam worden uitgezonden, waar in de Westergasfabriek voor Pauw & Witteman en De Wereld Draait Door een nieuwe studio wordt gebouwd. Met dank aan VARA en NPS.”

Zie ook:
- Kijkcijferexpert: WNL geen ochtendshow, PowNed in de nacht
- WNL stelt eerste presentatoren voor

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Opvolger Goedemorgen Nederland heet Ochtendspits

  1. Ron

    Misschien kunnen ze Frits Spits ook vragen voor de presentatie van dit tv programma, en dat we dan op Radio2 van hem verlost zijn. Zijn enige talent is het precies vol kunnen ouwehoeren van de intro’s van platen.

      /   Reply  / 
  2. gerda penseel

    Ik geef geen reactie op bovenstaande. Echter: ik wil wel het volgende kwijt. Voorheen was ik blij op te staan met een ontbijtprogramma. Wanneer ik nu de tv aanzet, zie ik doorgaans het saaie grijze pak op me afkomen.Er zit geen enkele kleur in uw programma. Niet gevarieerd,eenzijdig gericht. Bovendien zijn uw interviewers vrij saai en vaak slecht op de hoogte.
    Voorbeeld vanmorgen: een gesprek emt iemand van een dierentuin, die er financieel niet goed voorstaat. Zegt uw interviewer:
    ‘dan doet u toch wat dieren weg of u maakt er gewoon een pretpark van’. Hoe is dit mogelijk en zo zijn er legio van dit soort dingen.
    Ik denk echt dat dit programma geen lang leven beschoren is op deze manier.Vervelend om zo de dag te moeten beginnen.

      /   Reply  / 
  3. Henk

    Wat een baggerprogamma,
    ik erger mij aan de presentatoren, lijken een stel ballen net van de uni.
    Zijn vol van zichzelf en luisteren niet naar de gasten, voor mij de reden dat ik liever naar herhalingen van het rtlnieuws zit te kijken dan naar deze troep.

      /   Reply  / 
  4. Hannes

    Mogen we “Goedemorgen Nederland” weer terug. Wat een waardeloos proramma is deze Ochtendspits. Wat moet ik met een vrouw met een dikke poes? Nog even en dan zitten Albert Verlinde en Patty Brard aan tafel. Wilma Nanninga zat er al. Jonge, jonge, wat een ellende en dat op de vroege ochtend. Hou er toch mee op!!! Nieuwswaarde 0,0

      /   Reply  / 
  5. Marian

    Ik ben het helemaal met Gerda, Henk en Hannes eens! Slecht programma met irritante presentatoren; van het nieuwe decor word je ook niet vrolijk. Snel van de buis halen en vervangen door iets frissers en flitsenders om de dag mee te beginnen!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>