In Therapie goed de eerste week door

Het NCRV-drama In Therapie heeft een goede eerste week achter de rug. Het Nederland 2-drama trapte maandag af met 518 duizend kijkers, zakte dinsdag naar 357 duizend kijkers en krabbelde vervolgens weer flink op – al trok de aflevering op de druk bezette vrijdag weer ‘slechts’ 371 duizend kijkers.

In de serie zien we de praktijk van therapeut Paul Westervoort, waar op vaste dagen patiënten langskomen voor een gesprek. Op vrijdag gaat Paul naar zijn eigen therapeut.

De één loopt al een tijdje bij Paul, anderen komen voor het eerst langs. Er zijn hoofdrollen weggelegd voor onder andere Jacob Derwig, Carice van Houten, Frederik Brom, Dragan Bakema, Kim van Kooten en Halina Reijn. De aflevering met Carice trok donderdag 484 duizend kijkers.

In Therapie is gebaseerd op een Amerikaanse serie, In Treatment. Het dagelijkse karakter op de late avond wordt zelden vertoond op de Nederlandse televisie. In die zin was het spannend om te zien of dat overeind zou blijven. Dat lijkt wel het geval.

In Therapie is nog 5 weken te zien bij de NCRV.

Zie ook:
- Dagelijks Nederlands drama van NCRV: In Therapie
- NCRV zendt maar 2/3 uit van dramaserie In Therapie

1 Reacties // Reageer

One thought on “In Therapie goed de eerste week door

  1. esther

    echt een top serie al zeg ik het zelf, de acteurs zijn echt van hoge klasse, en het blijft boeiend, heel sterk !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>