Kijkcijfers zondag: Sterke start Grenzeloos Verliefd op Net 5

Het derde seizoen van Grenzeloos Verliefd is stevig van start gegaan op Net 5. De reportageserie opende het seizoen met 634 duizend kijkers en dat zit niet ver onder het record van 721 duizend kijkers vorig jaar. De kijker is al opgewarmd met drie herhalingen, waarin een duidelijk stijgende lijn qua kijkcijfers waarneembaar was. Alleen Nog een Man trok aansluitend 386 duizend kijkers.

De gelauwerde Zomergasten met Paul Verhoeven trok gisteren 659 duizend kijkers, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Nederland 1 is uiteindelijk de grote winnaar met zijn voetbal en nieuws. Maar ook Eén Tegen 100 droeg bij aan het resultaat met 1,4 miljoen kijkers. Praatjesmakers kwam uit op 1,2 miljoen kijkers.

SBS 6 scoorde met Red Mijn Vakantie (1,2 miljoen) en Hart van Nederland (1,6 miljoen). Wegmisbruikers bleef iets achter met 793 duizend kijkers.

RTL 4 delfde gisteren het onderspit. De film The Mummy Returns scoorde slechts 423 duizend kijkers. De herhaling van Holland’s Got Talent kwam uit op 400 duizend kijkers.

Nederland 3 deed het deze zondag weer goed met De Beste Zangers van Nederland, dat op 646 duizend kijkers uitkwam. XXS met Yvon Jaspers trok 535 duizend kijkers. Spuiten & Slikken op Reis was goed voor 397 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Sterke start Benidorm Bastards
- Kijkcijfers vrijdag: Scores talentenjachten zakken in
- Kijkcijfers zondag: Hoge score Zomergasten Annet Malherbe

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers zondag: Sterke start Grenzeloos Verliefd op Net 5

  1. Zo

    toch wel leuk dat grenzeloos verliefd. Alles opgeven om in het buitenland te gaan wonen. Gekkenwerk toch als je het vanuit een ander standpunt dan liefde bekijkt.

      /   Reply  / 
  2. René

    Wat leuk dat het gister weer op tv was !
    Dit zijn heerlijke programma’s om naar te kijken !
    Ga zo door !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>