Joris Linssen kijkt reizigers weer in ogen in Hello Goodbye

Een nieuw seizoen van Hello Goodbye bij de NCRV. Het succesformat van Nederland 1 is inmiddels meermalen aan het buitenland verkocht, dan krijg je er een zogeheten productiebijbel bij met daarin alle tips voor bij het maken van het programma. Gisteren in de Madiwodovrijdagshow verklapte host Joris Linssen één van zijn grootste geheimen: de mensen recht in de ogen blijven kijken, het hele gesprek lang.

Klinkt voordehandliggend, maar is het natuurlijk niet. Ga maar eens na bij jezelf: hoe vaak voer jij met iemand een gesprek waarbij je niet wegkijkt? Misschien alleen bij je geliefde. Maar in de omgeving van Schiphol – altijd in beweging met reizigers, karretjes, beeldschermen en vliegtuigen – is het extra verleidelijk om even te kijken wat er gebeurt.

Volgens Joris funest voor een goed gesprek, zijn passagier zou dan veel minder bereid zijn het verhaal te doen. Terwijl je op Schiphol mensen juist op hun gevoeligst kan treffen door alle spanningen. Goeie tip van Joris, die ga ik ook eens toepassen in mijn (overigens veel minder beladen) interviews.

Vanavond in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen vertelt een dochter met zorg en liefde over de nieuwe vriend van haar moeder, beschrijft een jonge man hoe een overleden vriendin het motto celebrate life meegeeft en vertelt een vrouw over het homemade kindje van haar en haar vriendin.

Hello Goodbye, 20.30 uur, NCRV (NL1)

Zie ook:
- Opnames Hello Goodbye stilgelegd door aswolk
- Tranentrekker en kijkcijferhit Hello Goodbye terug
- Toch nieuwe pilot-opname van Hello Goodbye in Amerika
- Blazhoffski neemt Dahl TV over

1 Reacties // Reageer

One thought on “Joris Linssen kijkt reizigers weer in ogen in Hello Goodbye

  1. ramon

    Het was in een woord weer prachtig. Het programma blijft boeien. Komt vooral door manier waarop Joris alles uit zijn gasten “krijgt”.
    Verdient wel een ring dacht ik zo.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>