Kijkcijfers zaterdag: 2,7 miljoen kijkers Ik Hou van Holland

De kijkcijfers van afgelopen zaterdag zijn bekend, nadat Stichting Kijkonderzoek gisteren kampte met een technische storing. De zaterdagavond van RTL 4 heeft een flinke impuls gekregen met de terugkeer van Ik Hou van Holland. De amusementsshow trok meteen 2,7 miljoen kijkers en trok bovendien Iedereen Is Gek op Jack omhoog naar 2 miljoen kijkers. Wat Vindt Nederland trok aansluitend 1,5 miljoen kijkers. De klappen vallen bij Nederland 1 en SBS 6.

De Beste Zangers van Nederland moest flink inleveren tot 723 duizend kijkers. Sowieso kwamen de scores na het NOS Journaal van 20.00 uur niet meer boven het miljoen uit op de zender.

SBS 6 moest opnieuw flink kijkers inleveren bij The Sing-Off. De show opende twee weken terug op 1,2 miljoen kijkers, zaterdag waren er daar nog 418 duizend van over. Weekend Miljonairs kwam aansluitend uit op 587 duizend kijkers. Die titel schurkte bij de eerste aflevering nog tegen het miljoen aan.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Voetbal wint; X Factor, Flikken leveren in
- Kijkcijfers zondag: Het Perfecte Plaatje zakt verder weg
- Kijkcijfers zaterdag: The Sing-Off halveert bijna

31 Reacties // Reageer

31 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: 2,7 miljoen kijkers Ik Hou van Holland

  1. Frank

    Lotto weekend miljionairs moet gewoon naar RTL 4 Met robbert ten brink dan gaat het wel score daar ben ik van overtuigt.

    Groetjes Frank

      /   Reply  / 
  2. Martijn

    Dit zijn toch wel schokkende cijfers. Rtl4 laat gaan spaan heel van de concurrenten.

      /   Reply  / 
  3. drama queen

    Overigens was zaterdag de eerste ECHTE leuke aflevering van Gek op Jack! Ik vind het per aflevering beter worden!

      /   Reply  / 
    1. Paul

      jack spijker,WAARDELOOS

        /   Reply  / 
    2. Paul

      je ziet tegenwoordig ook zo veel,als dit over jack spijkerman programs gaat,dan bedoel ik dat hij nooit bij de Vara had moeten weggaan,het vervolg van zijn programs,1 voor het komen en 1 voor het gaan,dus van mij krijg hij 2punten.

        /   Reply  / 
      1. Christian

        Je hebt echt geen enkel verstand van wat er hier allemaal verteld wordt he?

          /   Reply  / 
        1. Paul

          christian,ik heb een waterhoofd,net zo als Justin Bieber.

            /   Reply  / 
        2. Paul

          oo cherso is hoe dat heten mag,10miljoen kijkers.

            /   Reply  / 
  4. Jeroen

    Sing-Off is de nieuwe Popstars en Move Like Michael.. flopperdeflop!

      /   Reply  / 
    1. Paul

      Jeroen,dat met die amerikaan ,so you ken dance,dat is wel leuk.

        /   Reply  / 
  5. M

    Weekend Mil. is ook gewoon niet meer leuk om naar te kijken. Vooral die klok is verschrikkelijk en dan die hints en opmerkingen van Jeroen… pfff.

      /   Reply  / 
    1. Paul

      die Jeroen was dat,die zogenaamde komiek,met die domme stilzittende ganzen,heb ik gelijk overheen gezap,dacht dat ik in de jaren 1600 was beland,verschrikkelijk.

        /   Reply  / 
  6. willeke

    Heb Ik hou van holland en Iedereen gek op jack helaas niet kunnen kijken maar zaterdag kijk ik het weer! Was Guus leuk in Ik hou van holland?

      /   Reply  / 
    1. Paul

      en Wllleke,de kijkcijfers die worden ook altijd uit de Duim gezogen,zoals dat idiote BOER ZOEKT VROUW.5miljoen,ach die mensen bij de tv zijn tegenwoordig niet helemaal fris meer in hun hoofd.

        /   Reply  / 
  7. Paul

    willeke ,ik hou helemaal niet van Hollabd,en al helemaal niet op tv,wat is dat een stom kinderspelletje.Het gaat hen er alleen maar om ,zo snel mogelijk het afschrift van hun banksaldo weer te bekijken,dat is het enige waar het bij die tv mensen omdraait.TV is allang uit de tijd,leve internet,,tv is al heel lang oudbollig,het is voor 95procent,GEZEUR en GEDRAM.

      /   Reply  / 
    1. Marco

      @ paul..
      Kan je dan misschien ook vertellen wat je wel leuke, boeiende tv vindt?
      Want je kraakt het nu lekker makkelijk af maar er kijken wel 2 miljoen mensen naar.. Vind je het gek dat John de mol daar blij van wordt? En Linda andere dingen laat doen ( als ze maar IHVH blijft presenteren)
      Maar paul vertel dan eens wat jij leuke tv vindt..
      En ga daar dan over reageren en niet alleen maar dingen afkraken waar je niet naar kijkt ( blijkbaar kijk je wel anders weet je niet of het goed of slecht is )

        /   Reply  / 
      1. Paul

        Marco,in een kwinkslag voel ik wel of iets voor mij is.Ik wil dat iets op tv mijn adrenaline aanmaakt.Waar ik met mijn gedachten in kan rollen.Dat mij kan pakken.Dat ik alles om mij heen kan vergeten.Dat het een kwelling voor mij wordt.Dat mij opzuigt.Daarvan is er niet zo veel van op tv.

          /   Reply  / 
        1. Call Me iám 83

          Nou Paul, er zijn anders wel genoeg zenders die Call-TV uitzenden met allemaal half blote meiden cq milfen; dus jij zit wel goed met deze TV=Programma’s; of mag je daar nou net niet naar kijken van je moeder?

            /   Reply  / 
          1. Paul

            Call Me,,lul toch niet zo dom,ik hoef toch niet op tv naar die achterlijke overdreven nacht meiden kut-reclame te kijken.Een druk op internet knopje en de hele wereld ligt aan je voeten.Mooie meiden,mooie jongens.Maar zo heel veel mooie mensen lopen er niet rond op deze planeet.Zowel innerlijk als uiterlijk ineen.

              /  
  8. willeke

    Vind het wel gezellig! Moet alleen wel zeggen dat ik Linda de Mol niet altijd leuk vind.. Ze irriteert me niet maar soms komt ze te veel in beeld.

      /   Reply  / 
    1. Paul

      willeke,dat komt ,Linda de Mol is aandachtziek,en Jhonny kan voor geen meter toneel spelen,maar ja,als je Papa Miljardair is,he.

        /   Reply  / 
      1. Cees

        Wat een domme reactie..
        Ga lekker spelen op mediacourant..

          /   Reply  / 
        1. Paul

          weet je wat jj moet doen,Cees,lid worden van Omroep Max,kost maar 5.72euro per jaar,en er zijn al 250.000 mensen lid van Max,steekt die ouwe grijze er toch maar mooi even bij in zijn bejaarde zak.Lekkere Cees,leer mij de mensheid niet kennen.Cees,waar dacht jj nou dat die mensen bij tv het nou voor doen.Geld en aandacht,en oplichterij.

            /   Reply  / 
    2. Paul

      Willeke,ik las net dat de EO altijd aan Fondsenwerving doet om arme mensen te helpen,dat zijn de slimsten op aarde.Onze belastingen centen lekker duur in je portemonee stoppen bij tv en dan ook nog op slinkse wijze er even lekker een Fondsenwerving bij doen.Zullen ze ook wel niet armer van worden.Die grijze van Max tv,die kan er ook wat van.

        /   Reply  / 
      1. Nick

        Nu moet jij nog de Nederlandse taal leren :-) . Hoofdletters, punten, komma’s en spaties(!) zouden niet misstaan in jouw berichten ;-)

          /   Reply  / 
      2. Miep M

        Paul, jij hebt wel een heel goede kijk op de dingen, zoals de meeste mensen die ook fan van Justin Bieber zijn en dat ook hebben.

          /   Reply  / 
        1. Paul

          miepje,niet beledigen he,je moet mij niet vergelijken met Justin Biblootheek,ik ben gelukkig wel de enige op de wereld met het grooste Waterhoofd.

            /   Reply  / 
          1. Miep M

            paulsnotje, nou zit je toch echt mij te beledigen met je aquahaed op een lullig stokkie! Maar ik waardeer het dat jij jezelf de intelifgentia toedicht die Justin Bieber fans wel hebben! Maar jij kunt er zelf ook niets aan doen dat ze jouw direct na je geboorte een half uur lang met je hoofd naar beneden in het badje hebben gehouden. Maar omdat je zo’n zuiperd was liep het toewn nog goed af. Alleen jammer voor je dat al dat badwater tussen je oren is blijven zitten.

              /  
  9. Jeroen

    Danny de Munk is niet bereikbaar vor commentaar betreft de kijkcijfers van TSO. Ja, daar baal je van als je eerste programma flopt..

    Nu is het de tijd om te vernieuwen SbS6. Laatje overnemen, pomp er lekker veel geld is, en wordt weer een leuk tv station. Geen ‘tokkie’ zender met enkel kleine A artiesten als presentatoren (Gerard, Danny, Jeroen)…

      /   Reply  / 
  10. Grutte Pier

    ….Tijd voor oorlog….

      /   Reply  / 
  11. Miep M

    Oeioei Cees, nou schat je Paul toch een beetje verkeerd in met te refereren aan de Mediacourant; daarvoor moet je wel enigzinds kunnen lezen. Het is geen Donald Duck waar je door naar plaatjes te kijken het verhaal kan volgen. Dus Cees, pas dus op met wat je aan Paul schrijft, want voor je het weet gaat hij jou nog verwijzen naar Z24.nl

      /   Reply  / 
  12. Pingback: SBS 6 kort The Sing-Off in | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>