Kijkcijfers zaterdag: Minder kijkers Zie Ze Vliegen

Het mooie weer heeft tv-makers gisteren parten gespeeld. Slechts twee titels wisten meer dan 1 miljoen kijkers te trekken: het NOS Journaal met 1,3 miljoen kijkers en My Name Is… met krap 1,2 miljoen kijkers. Andere programma’s maakten in veel gevallen een duikvlucht. Zie Ze Vliegen kwam uit op 764 duizend kijkers met een marktaandeel dat 3 procentpunten lager ligt dan vorige week. Jan Smit houdt de schade beperkter en ziet slechts zo’n 100 duizend kijkers weglopen bij Lang Leve de TV, waar volgens Stichting Kijkonderzoek gisteren 929 duizend mensen op afstemden.

Daarvan bleven 782 duizend kijkers plakken voor Evenblij met 60 Jaar Cabaret op TV. Een registratie van het Omroepfeest op het Mediapark trok 299 duizend kijkers.

SBS 6 zond de film G-Force uit en wist daarmee 349 duizend kijkers te trekken. Een nieuwe aflevering van Weekend Miljonairs kwam uit op 757 duizend kijkers.

Zie ook:
Kijkcijfers vrijdag: Voetbal wint van Holland’s Got Talent
- Kijkcijfers zondag: Zomergasten sluit af op 551 duizend kijkers
- Kijkcijfers zaterdag: Flink meer kijkers My Name Is…

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Minder kijkers Zie Ze Vliegen

  1. Zin

    Komt door het weer, volgende week kan iedereen weer schrijven: Zie ze vliegen wint kijkcijfers….pffff!

      /   Reply  / 
    1. PigBag

      Dat lagere markt-aandeel van ZZV (van 22,6% naar 19,0%) komt niet door ‘t weer. Als ‘t volgende week slecht weer is dan zullen de kijkcijfers waarschijnlijk weer hoger zijn maar ik vraag me af of ‘t markt-aandeel ook nog omhoog zal gaan. Ik ben iig na 2 afleveringen afgehaakt. Dit programma is totaal niet grappig.

        /   Reply  / 
  2. Leila Susanti

    Het origineel vind ik ook wat minder leuk. Little Britain is leuker. En s.v.p. Carlo, blijf daar met je fikken van af. Zie ze vliegen is totaal niet leuk. Kan ook niet, wat de Britten kunnen met droge humor is niet te vertalen of na te spelen. Een karikatuur spelen is wat anders dan een “gek tiepje” neerzetten.
    Laten Carlo en z’n vriendin zich nou maar bij hun leest houden. Zondagmiddagprogramma’s presenteren. Doen ze leuk.

      /   Reply  / 
  3. mike

    De britse humor is lastig over te brengen voor een groot publiek. Tel daarbij op dat sommige karakters over the top worden neergezet (denk aan die 2 fotografen) en dat elk accent van buiten de randstad belachelijk wordt gemaakt en mensen haken af. Ze hadden het beter in een Nederlands sausje kunnen gieten, de karakters lopen zelfs in typisch britse ‘aso’kleding.

      /   Reply  / 
  4. WeetikVeel

    De accenten die ze neer zetten zijn inderdaad vreselijk irritant . Ik heb alleen de eerste aflevering gezien en die was bar slecht. Britse humor heet niet voor niet Britse humor. Tv Kantine is Nederlands en dat werkt gewoon wel , dit zijn onbekende Britten en voelt nep . Gelukkig minder kijkers , droom maar lekker verder met je 2e Televizier Ring ;) .

      /   Reply  / 
  5. Heleen

    Toch nog een keer geprobeerd via uitzending gemist. Dat was voor mij definitief de laatste keer. Ik houd het niet eens vol tot het eind. Wat is dit bar en bar slecht! Nog geen glimlach

      /   Reply  / 
  6. Mr Jones

    De mensen die naar dit programma kijken, weten totaal niet wat humor is…

      /   Reply  / 
  7. Pingback: Galjaard blijft investeren in comedytijdslot zaterdag RTL 4 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>