Kijkcijfers vrijdag: The Voice nummer 1, uitslag bekend

Met 2,8 miljoen kijkers is The Voice of Holland opnieuw het best bekeken programma van de vrijdag. Bovendien lijkt de kijkcijferdaling iets afgeremd, nu de kwartfinale meer kijkers trok dan de liveshow ervoor. Stichting Kijkonderzoek telde nog eens 1,9 miljoen kijkers voor de resultshow, waarin dit keer alleen de kandidaten voor de sing-off bekend werden gemaakt. Hoe zij presteren, is pas vanavond te zien. De sing-off is gisteren wel meteen opgenomen en wie op Twitter naar tvoh zoekt, zal snel zien welke vier protégés niet langer kans maken op de overwinning. RTL heeft de media verzocht de uitslag niet te verklappen, Zappen besloot daar aan gehoor te geven.

RTL beleefde verder een uitstekende avond met ruim 1,9 miljoen kijkers voor GTST en nog eens 2 miljoen kijkers voor De TV Kantine.

Nederland 1 wist de aandelen flink op te krikken met het EK Allround Schaatsen in Boedapest. De verschillende afstanden trokken tot 1,6 miljoen kijkers. Buiten actualiteiten en sport om wist Nederland 1 gisteren niet boven het miljoen uit te komen.

Op SBS 6 was de laatste Indiana Jones-film te zien. Een waar spektakel, maar niet waar de kijker massaal op afstemde. De zender moest genoegen nemen met 597 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Record Boer Zoekt Vrouw Specials
- Kijkcijfers zaterdag: Youp wint van Ik Hou van Holland
- Kijkcijfers vrijdag: Ook Home Alone 3 trekt miljoenenpubliek

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: The Voice nummer 1, uitslag bekend

  1. Jeroen

    Ik ben persoonlijk een beetje klaar met the voice. De live shows zijn een kopie van alle talenten programma’s die er al bestaan. En daar ben ik een beetje klaar mee. Natuurlijk geeft zappen gehoord aan die oproep..

      /   Reply  / 
  2. Marcel

    Eens met Jeroen. De audities en de battle zijn wel leuk. Daarna wordt het te voorspelbaar.

      /   Reply  / 
  3. Wilma

    Ik snap sowieso niet wat al die mensen in The Voice zien. Voor mij is het net weer zo’n talentenjacht als Idols, X factor, Popstars, So you wanna be a popstar, en ga zo maar door

      /   Reply  / 
    1. Willeke

      Helemaal met je eens!

        /   Reply  / 
  4. Nick

    Ik ben klaar met de jury. Ben eens gewoon kritisch. Altijd dat AllesIsGeweldigCommentaar van ze.
    Sowieso de staging…alles is hetzelfde. Dansers er bij en klaar. Maak het eens interessant! John de Mol moet echt eens naar X Factor UK kijken. Daar is het behalve een optreden ook een show. En die jury is kritisch. Hier is alles geweldig, ookal is het dat niet. En als er goed gezongen wordt… kijk dan eens naar nummerkeuze of dus staging.

      /   Reply  / 
    1. Tamara

      Inderdaad zo voorspelbaar als wat! Vooral Angela heeft daar een handje van..Eric van tijn en henk Jan Smit gaven wel eerlijk hun mening maar kregen daar dan weer heel veel commentaar op. Gewoon ophouden met die talentenjachten, allemaal doorgestoken kaart!

        /   Reply  / 
      1. Peter

        uiteindelijk is henkjan smits ook door de mand gevallen door tijdens laatste popstars te zeggen dat alles zo geweldig was

          /   Reply  / 
  5. Peter

    Super programma

      /   Reply  / 
  6. Nathan

    Inderdaad is the voice zeer voorspelbaar…

      /   Reply  / 
  7. Martijnjdd

    Waarom hebben ze niet geleerd van het uitlekken van vorig jaar? Neem de sing offs op met het publiek er bij en doe de uitslag live op zaterdag. Net als Winston bij Miljoenenjacht doet. Bij de 4 winnaars wordt live aangebeld op de zaterdag.

      /   Reply  / 
  8. vincent

    Ik hoop dat SBS met iets moois komt… :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>