Kijkcijfers zondag: Eén Tegen 100 best bekeken

Caroline Tensen staat op de eerste plaats in de dagelijkse kijkcijfer top 25 van Stichting Kijkonderzoek. Naar Eén Tegen 100 keken gisteren 1,4 miljoen mensen. Dat is een stuk minder dan normaal, ongetwijfeld het gevolg van korte vakanties en het mooie zomerweer. Toch moet Tensen meestal op zondag een ander programma voor laten gaan. Naast Eén Tegen 100 wisten alleen het NOS Journaal en Hart van Nederland boven het miljoen uit te komen.

Naar Peter R. de Vries Misdaadverslaggever keken 855 duizend mensen, opnieuw een score onder het miljoen. Het SBS-programma bezet wel de 4de plaats in het overzicht en dat is weer een flink aantal plaatsen hoger dan de afgelopen weken het geval was. Overtreders op SBS 6 was goed voor 631 duizend kijkers.

Op Nederland 1 was eenmalig Pau!l op zondagavond te zien, doordat de programmamaker op zaterdag moest uitwijken voor het Eurovisie Songfestival. Naar het amusement keken 789 duizend kijkers. Paul gaf in zijn afkondiging aan terug te keren met Pau!l, al weet hij niet precies wanneer. Nederland 1 komt in het nieuwe seizoen eerst met Strictly Come Dancing op de zaterdag.

RTL 4 zond Buch in de Bajes uit, waar 479 duizend mensen op afstemden. Een Dubbeltje op zijn Kant trok 496 duizend kijkers en Undercover Boss bleef hangen op 388 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Minst bekeken Songfestival sinds 2008
- Kijkcijfers: HGT aan kop, De Schat van de Oranje zakt weg
- Kijkcijfers zondag: Peter R. de Vries boven het miljoen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers zondag: Eén Tegen 100 best bekeken

  1. Martijn

    Best wel een pijnlijke score voor Paul. Als zowel het programma ervoor als erna bijna het dubbele scoort. Daarnaast ook vele malen slechter dan dat er normaal gesproken op dat tijdstip wordt behaald.

      /   Reply  / 
    1. Levi

      Gezien het weer is dit juist een goede score voor Paul. Hij is winnaar op het 20.30 tijdslot

        /   Reply  / 
  2. Pingback: | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>