KIjkcijfers zondag: Weer minder bekijks Musical Sing-a-long

De Musical Sing-a-long heeft dit jaar opnieuw minder kijkers getrokken dan in voorgaande jaren. Drie jaar terug was het evenement nog goed voor 1,4 miljoen kijkers, dat zakte in 2010 tot 1,3 miljoen kijkers en vorig jaar 1,1 miljoen kijkers. Gisteren bleven er daar nog maar 902 duizend van over.

Nederland 1 was daarmee de derde zender; SBS 6 trok 1,1 miljoen kijkers met Red Mijn Vakantie terwijl RTL 4 domineerde met Het Premiersdebat, waar 1,7 miljoen Nederlanders op afstemden. Het vorige Premiersdebat werd door 1,3 miljoen mensen gezien.

De laatste aflevering van Zomergasten dit jaar is meteen de best bekeken uit de serie; de fragmenten van Adriaan van Dis bekoorden 701 duizend mensen, blijkt uit de meting van Stichting Kijkonderzoek.

Op Nederland 3 is 3 Op Reis Summertime de best bekeken titel met 493 duizend kijkers, Ranking the Stars volgt met 421 duizend kijkers. Het panelprogramma met Paul de Leeuw heeft deze zomer toch weer flink lager gescoord dan eerdere edities van zijn hand.

Carlo en Irene startten het nieuwe seizoen Life4You op met 540 duizend kijkers. Ze stonden deels tegenover Studio Sport Eredivisie, waar 2,4 miljoen mensen op afstemden.

Zie ook:
- Kijkcijfers: Gerard Joling enige winnaar Super Saturday
- Kijkcijfers vrijdag: RTL domineert meteen met The Voice
- Kijkcijfers zondag: Eén Tegen 100 primetime winnaar

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “KIjkcijfers zondag: Weer minder bekijks Musical Sing-a-long

  1. tm

    Dat Sing along is toch ook een grote reclamespot voor musicals. En dan ook nog een zingende Frits Sissing brrrrrr

      /   Reply  / 
  2. Marc Nelissen

    De Singalong is een geweldig evenement, wij kijken er met de hele familie met ontzettend veel plezier naar! Goed gemaakt ook, indrukwekkende live show. Maar een uur eerder uitzenden zou wel een heel stuk schelen! Maar verder : niets dan lof! En Frits doet het als altijd prima, en vormt een topduo met Kim Lian! Kortom : een feest en bedankt publieke omroep!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Kijkcijfers vrijdag: The Voice stijgt tot 2,9 miljoen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>