Kijkcijfers zaterdag: NOS Journaal passeert Linda de Mol

Voor het eerst dit seizoen voert Ik Hou van Holland niet de kijkcijfer top 25 van Stichting Kijkonderzoek aan. Het programma van Linda de Mol staat op een tweede plaats met 1,7 miljoen kijkers terwijl het NOS Journaal het overzicht aanvoert met 2 miljoen kijkers. Sinds enkele weken zijn er herhalingen van Ik Hou van Holland te zien, RTL 4 komt vanaf januari weer met nieuw amusement op zaterdagavond in de vorm van All You Need Is Love.

Ushi & The Family zakte weg tot 1,4 miljoen kijkers terwijl Echt Waar?! onder het miljoen dook met 954 duizend kijkers.

Op Nederland 1 wist Langs De Leeuw 1,1 miljoen kijkers te behalen. Paul de Leeuw maakte een kerstspecial met Mika, die zich leende voor een eigentijds kerststalletje compleet met muziek van Wham. Ik Vertrek trok daarna 1,2 miljoen kijkers.

SBS 6 zond de film The Chronicles of Naria: Prince Caspian uit en boeide daarmee 620 duizend kijkers. Hart van Nederland was aansluitend goed voor 606 duizend kijkers.

Op Nederland 3 was de Mike en Thomas Kerstrevue te zien, goed voor 434 duizend kijkers. Serious Request trok 399 duizend kijkers naar de zender.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Voice Kids niet aan populariteit ingeboet
- Vlag uit bij RTL; Monsterstart Ontvoerd en Divorce
Kijkcijfers zaterdag: Paul loopt beetje in op Linda

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zaterdag: NOS Journaal passeert Linda de Mol

  1. Zayn

    Hadden ze net zo goed nieuwe afl van IHVH kunnen maken. Dat deden ze niet om een overkill te bezorgen maar gebeurt nu alsnog door herhalingen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>