Kijkcijfers: 1,5 miljoen kijkers Rapport voor mijn Ouders

Het nieuwe programma van Rob Kamphues is van start gegaan met 1,5 miljoen kijkers. Rapport voor mijn Ouders was daarmee de winnaar in zijn tijdslot, wel scoort het KRO-programma lager dan bijvoorbeeld Bananasplit of De Reünie. Ook vormt Rapport voor mijn Ouders een kijkcijferdip tussen het NOS Journaal (2,4 miljoen kijkers) en Eén Tegen 100 (1,9 miljoen kijkers).

Op de late avond schakelden veel mensen in bij extra nieuwsuitzendingen in verband met het vinden van de broertjes Julian en Ruben.

Al om 21.15 uur komt de NOS met een Extra Journaal op Nederland 1, waar 1,6 miljoen mensen op afstemmen. Het Journaal met de persconferentie om 23.00 uur trekt 2,8 miljoen kijkers. RTL 4 trekt op dat moment 716 duizend kijkers. De reguliere Hart van Nederland scoort 1,5 miljoen kijkers, een extra editie om 23.15 uur trekt nog eens 716 duizend kijkers.

Op RTL 4 begint de nieuwe politieserie Clan, goed voor 425 duizend kijkers. Die andere Belgische serie Code 37 bezorgt de zender 553 duizend kijkers. Op RTL 5 trekt de eerste bootcampronde van So You Think You Can Dance – Next Generation 367 duizend kijkers. Op Net 5 scoort Sabotage op dat moment 160 duizend kijkers.

‘s Avonds laat trekken Recht van Nederland op SBS 6 716 duizend kijkers en Zo: Raymann op Nederland 1 827 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers: Tot 5,9 miljoen kijkers Anouk op Songfestival
- Kijkcijfers vrijdag: GTST best bekeken
- Kijkcijfers zondag: 1,3 miljoen kijkers Hart van Nederland

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Kijkcijfers: 1,5 miljoen kijkers Rapport voor mijn Ouders

  1. Martijnjdd

    Wij schakelden om 22.30 uur in voor Hart van Nederland. Uitzending ging volledig over de vondst van de twee broertjes. Maar ipv een extra lange aflevering inclusief de persconferentie, stopte de uitzending om 22.50 uur om plaats te maken voor Recht van NL. Wij wilden de persconferentie zien en zijn toen gaan zappen. Vreemde zet van SBS om pas na de persconferentie met een extra nieuwsuitzending te komen. Bijna 1 miljoen kijkers zijn naar RTL4 en Nederland 1 overgestapt.

      /   Reply  / 
  2. Peter

    Ik vind het al een vreemde zet om überhaupt in te schakelen op HvNL om 22.30… dacht dat we dat programma eens konden afschrijven.

      /   Reply  / 
    1. wilmer

      Nou blijkbaar is het jouw smaak niet, petertje, Maar voor 1,5 miljoen mensen blijkbbaar wel.

        /   Reply  / 
    2. Martijnjdd

      Ik ben geen vaste Hart van NL kijker, maar als er op zondagavond belangrijk nieuws te melden is over de verdwijning van deze jongens, is dit programma een logische keuze. Op de late zondagavond zijn er geen andere nieuwsrubrieken.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>