Kijkcijfers zondag: Zomergasten sterk uit startblokken

De aflevering van Zomergasten met Hans Teeuwen is goed bekeken. Stichting Kijkonderzoek registreerde 812 duizend kijkers, waarmee het VPRO-programma op de vierde plek in de dagelijkse top 25 staat. Een dergelijke score werd twee seizoenen geleden behaald bij Marc-Marie Huijbregts, Dick Swaab en Step Vaessen. Voor Wilfried de Jong was het zijn vuurdoop als presentator van Zomergasten. Hij moest wel de herhaling van Tussen Kunst & Kitsch op Nederland 1 voor laten gaan.

Daar stemden namelijk 889 duizend kijkers op af. Het enige programma dat zondag boven het miljoen uitkwam, was het NOS Journaal. Hart van Nederland trok 837 duizend kijkers.

RTL 4 herhaalde zijn eigen soft-Zomergasten in de vorm van Linda’s Zomerweek, goed voor 390 duizend kijkers. Code 37 trok vervolgens 581 duizend kijkers.

Op Nederland 3 krabbelde Ranking thé Stars iets op, er keken 426 duizend mensen naar de aflevering waarin Viola Holt haar ruzie met Catherine Keijl flink etaleerde.

SBS 6 kwam met herhalingen van Overtreders, De Smaakpolitie en Wegmisbruikers. De hoogst genoteerde score is 566 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2013-07-29 om 09.58.52

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: SBS 6 aan kop met Johan Cruijff Schaal
- Kijkcijfers vrijdag: Witse scoort weer voor Tros
- Kijkcijfers: 1,5 miljoen kijkers slotetappe Tour de France

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>