Kijkcijfers zaterdag: Fox Sports Eredivisie in top 25

fox sports eredivisieHet is Fox Sports Eredivisie gelukt een plek in de dagelijkse top 25 van Stichting Kijkonderzoek te bemachtigen. De wedstrijd Ajax – Zwolle trok 313 duizend kijkers naar het betaalkanaal, genoeg voor de 25ste positie in het klassement. De nabeschouwing trok zelfs 329 duizend kijkers. De wedstrijd Twente – PSV kwam uit op 258 duizend kijkers.

Bij het open kanaal Fox kwam de teller overigens niet boven de 49 duizend kijkers uit, bij een aflevering van de Simpsons in de middag.

De grote winnaar van de zaterdagavond blijft Ik Hou van Holland, al is het RTL 4 opnieuw niet gelukt om boven de 2 miljoen kijkers uit te komen met het amusement. Spelletje Wie Ben Ik? trok dik 1,4 miljoen kijkers, Dit Was Het Nieuws bezorgde de zender 1,2 miljoen kijkers.

Nederland 1 charmeerde 1,2 miljoen kijkers met Vive la Frans en eenzelfde aantal kijkers zat voor de buis voor Ik Vertrek. Topscoorder op NL1 is Studio Sport Eredivisie op de late avond met 1,8 miljoen kijkers.

SBS 6 zond primetime de film Cowboys & Angels uit, waar 421 duizend mensen naar keken. Hart van Nederland bleef steken op 740 duizend kijkers.

Op Nederland 3 was de eerste halve finale van het Junior Songfestival te zien. Naar het familieamusement keken 371 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2013-09-15 om 11.20.17

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: The Voice of Holland rukt op
- Kijkcijfers zondag: 3,1 miljoen kijkers Boer Zoekt Vrouw
- Kijkcijfers zaterdag: Ik Hou van Holland blijft aan kop

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zaterdag: Fox Sports Eredivisie in top 25

  1. FreekSven

    RTL4 met Ik Hou van Holland was jarenlang veel groter dan
    Ned1 op de zaterdag.
    De RTL formule begint steeds meer slijtage te
    vertonen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>