Kijkcijfers zaterdag: Bijna miljoen kijkers De Prooi

de prooi pierre bokmaDe nieuwe Vara-serie De Prooi heeft de eerste aflevering 948 duizend kijkers getrokken – en dat is veel voor een dramaserie op Nederland 2. De serie vertelt het verhaal van de grootheidswaanzin van ABN Amro en de daaropvolgende ondergang, met een glansrol voor Pierre Bokma. De Prooi moet in zijn tijdslot wel RTL 4 voor laten gaan, maar verslaat Nederland 1.

RTL 4 opent zijn avond met Wie Ben Ik?, goed voor 1,5 miljoen kijkers – slechts een fractie minder dan wat het NOS Journaal scoort. Linda de Mol is de kijkcijfertopper met Ik Hou van Holland, dat op 2,1 miljoen kijkers uitkomt. Het nieuwe Volgende Week komt net boven het miljoen uit.

Op Nederland 1 is Vive la Frans de prime-time inzet, waar de teller deze zaterdag niet verder dan 940 duizend kijkers komt. Ik Vertrek is aansluitend goed voor 1,4 miljoen kijkers, terwijl de score bij Koefnoen terugloopt tot 870 duizend kijkers. Studio Sport Eredivisie is ‘s avonds laat goed voor 1,6 miljoen kijkers.

SBS 6 set de film Harry Potter and the Half Blood Prince in, waar volgens Stichting Kijkonderzoek 495 duizend mensen naar kijken.

Schermafbeelding 2013-10-20 om 14.54.23

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Kim-Lian trekt minder Ring-kijkers dan Reinout
- Kijkcijfers zondag: Miljoenenjacht wint kijkers
- Kijkcijfers zaterdag: RTL4 weer ouderwets aan kop

Zie ook:
-
-

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>