Kijkcijfers zondag: Penoza scherpt record aan

penozaPenoza flirt opnieuw met de grens van 1 miljoen kijkers. Zondag stemmen er 988 duizend mensen af op de misdaadserie en dat is het hoogste aantal kijkers voor een aflevering tot nu toe. Het derde seizoen van de KRO-serie is begonnen met 960 duizend kijkers, toen een recordscore.

Ook 3 Op Reis doet het opperbest op Nederland 3, het reisprogramma komt uit op 802 duizend kijkers. Ruben profiteert van de sterke programmering en trekt 453 duizend kijkers, Spuiten & Slikken doet 366 duizend kijkers. In de vooravond stellen Love4Ever (103 duizend kijkers) en Zusjes (99 duizend kijkers) teleur.

Primetime vechten Nederland 1 en RTL 4 het wederom uit. De NOS voert de dag top 25 van Stichting Kijkonderzoek aan met 3,1 miljoen kijkers voor Studio Sport Eredivisie, gevolgd door het NOS Journaal met 2,6 miljoen kijkers, beide uitgezonden in de vooravond. RTL 4 gaat er vanaf half negen met de meeste kijkers vandoor, als Miljoenenjacht de 2 miljoen aantikt. De Man met de Hamer is aansluitend goed voor 1,2 miljoen kijkers.

Nederland 1 scoort 1,8 miljoen kijkers met De Reünie en 1,5 miljoen kijkers met De TV Show. Studio Voetbal, deels uitgezonden met sfeervolle waxinelichtjes, trekt 1 miljoen kijkers.

SBS 6 doorbreekt het miljoen met Undercover in Nederland terwijl Wegmisbruikers 666 duizend kijkers trekt. Hart van Nederland beleeft een beste avond met dik 1,3 miljoen kijkers.

Schermafbeelding 2013-11-04 om 07.50.02

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: HGT bouwt voorsprong uit
- Kijkcijfers vrijdag: RTL 4 heer en meester
- Kijkcijfers zondag: 3 miljoen kijkers Studio Sport Eredivisie

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kijkcijfers zondag: Penoza scherpt record aan

  1. Tom

    Mooie score voor Penoza!
    Van mij mag het kijkersaantal nog veel hoger zijn, beste nederlandse serie sinds tijden.. Wat mooi gemaakt, en wat spannend elke week!

      /   Reply  / 
  2. M

    Penoza hoort gewoon thuis op NED1. Daar had de serie tegen de 2 miljoen kijkers gescoord.

      /   Reply  / 
  3. peter

    Penoza is een serie die je elke week moet volgen en zal
    ook op Ned1 niet veel hoger scoren dan een miljoen.
    Zie die andere briljante serie Overspel.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>