Kijkcijfers vrijdag: The Voice Kids weer onder 2 miljoen

wendy martijnDe Olympische Spelen zijn een week aan de gang en voor Nederland was het een rustig dagje. Dat heeft meteen zijn uitwerking op de kijkcijfers. Weliswaar zijn de verschillende onderdelen veelvuldig terug te vinden in de top 25 van Stichting Kijkonderzoek, het is RTL 4 dat aan kop gaat met Goede Tijden Slechte Tijden en The Voice Kids.

GTST trekt 2,1 miljoen kijkers en is daarmee het best bekeken programma van de vrijdag. The Voice Kids duikt wederom onder de grens van 2 miljoen kijkers, maar is dus wel de prime-time winnaar.

Nederland 1 boeit 1,3 miljoen mensen met Witse, Kanniewaarzijn komt uit op 1,2 miljoen kijkers. Op de late avond trekken Pauw & Witteman 1 miljoen kijkers waar RTL Late Night uitkomt op 1,1 miljoen kijkers. Zusterzender Nederland 2 doet goede zaken met 2 Voor 12, goed voor 1,2 miljoen kijkers.

SBS 6 piekt in de vooravond met Utopia, waar 873 duizend mensen op afstemmen. Hart van Nederland is ‘s avonds laat goed voor 828 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2014-02-15 om 10.49.22

Zie ook:
- Kijkcijfers: Moordvrouw krijgt flinke impuls op zondagavond
- Kijkcijfers zaterdag: Schaatsen OS trekt tot 4,6 miljoen kijkers
- Kijkcijfers vrijdag: 3,4 miljoen kijkers openingsceremonie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>