Kijkcijfers zondag: 701 duizend kijkers Bonje met de Buren

bonje met de buren jochem pattyDe twee nieuwe programma’s op de zondagavond van SBS 6 komen allebei voor in het lijstje van de tien best bekeken programma’s. Bonje met de Buren scoort 701 duizend kijkers terwijl het nieuwe seizoen Red Mijn Vakantie aftrapt op 718 duizend kijkers. SBS 6 is hiermee de derde zender op primetime.

Nederland 1 gaat aan kop met 1,7 miljoen kijkers voor Tussen Kunst en Kitsch en 1,9 miljoen voor Eén Tegen 100. Studio Sport Eredivisie trekt in de vooravond zelfs 2,6 miljoen kijkers. RTL 4 zendt een dubbele Obese uit en trekt daarmee tot 810 duizend kijkers.

Zomergasten met Ionica Smeets wordt gezien door 663 duizend kijkers, terwijl Ranking the Stars 499 duizend kijkers naar Nederland 3 trekt. Ali B en de Muziekkaravaan komt niet verder dan 299 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2014-08-18 om 08.00.51

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: 1,5 miljoen kijkers 50 Jaar Van Duin
- Kijkcijfers vrijdag: 559 duizend kijkers finale GTST Quiz
- Kijkcijfers zondag: Eredivisie voetbal stuwt Nederland 1

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kijkcijfers zondag: 701 duizend kijkers Bonje met de Buren

  1. Richard

    De derde zender van Nederland? Als we het hebben over marktaandelen, daar waar het om gaat, is op de zondagavond NPO1 de beste bekeken zender en delen RTL4 en SBS6 een tweede plaats. Beide 9,5% marktaandeel en 3,2% kijkdichtheid.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>