Kijkcijfers vrijdag: 2,6 miljoen kijkers finale The Voice

the voice of holland tvohRTL 4 drukt zijn stempel op de kijkcijferlijst van vrijdag. De finale van The Voice of Holland prijkt bovenaan met 2,6 miljoen kijkers, gevolgd door 2 miljoen kijkers bij Goede Tijden Slechte Tijden. Het NOS Journaal maakt de top 3 compleet met 1,8 miljoen kijkers, daarna volgen RTL Late Night (1,6 miljoen) en het Half Acht Nieuws (1,5 miljoen).

De finale van The Voice of Holland is de minst bekeken finale tot nu toe, een tendens die al langer zichtbaar is. Met 2,6 miljoen kijkers staat deze editie echter wel in de lijst met best bekeken programma’s van 2014.

De NOS brengt op primetime zijn Oranje Jaaroverzicht, waar 863 duizend mensen op afstemmen. Daarna volgt de kerstspecial van Liefs Uit, goed voor 737 duizend kijkers. Erica op Reis noteert 795 duizend kijkers.

SBS 6 zendt de film Ocean’s Twelve uit, maar komt daarmee niet voor in de top 25 van Stichting Kijkonderzoek. De teller blijft steken op 324 duizend kijkers.

Op NPO3 is Serious Request te zien, het dagelijkse journaal van een uur. Die titel komt niet verder dan 376 duizend kijkers. Een stuk minder dan voorgaande jaren, toen de DWDD-kijker nog gewend was naar NPO3 te zappen.

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 2,1 miljoen kijkers De Reünie
- Kijkcijfers zaterdag: Goor Draait Door sluit af op 1,1 miljoen
- Kijkcijfers vrijdag: 1,5 miljoen kijkers DWDD University

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>