Kijkcijfers zaterdag: 1,8 miljoen kijkers finale The Voice Kids

Ruim 1,8 miljoen mensen hebben Lucas The Voice Kids zien winnen. RTL 4 is daarmee de primetime winnaar op zaterdagavond en staat zelfs boven het NOS Journaal van 20.00 uur in de dagranking van Stichting Kijkonderzoek. In zijn kielzog trekt Goor Draait Door 1,1 miljoen kijkers.

NPO1 doet het verder prima met De Kwis, waar 1,3 miljoen mensen voor inschakelen. ‘t Schaep Ahoy noteert 1,2 miljoen kijkers en Dat Ding van Tante Es komt uit op 754 duizend kijkers. Op de late avond is Studio Sport Eredivisie goed voor 1,9 miljoen kijkers.

SBS 6 staat onderin het klassement met Surprise Surprise, deze zaterdag goed voor 566 duizend kijkers. Wie Heeft de Leukste komt niet verder dan 472 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Kijker kiest voor Vlaamse rechercheur Witse
- Kijkcijfers zondag: Familie Kruys onder 2 miljoen
Kijkcijfers zaterdag: Goor wint van Tante Es

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>