Kijkcijfers zondag: 1,9 miljoen kijkers Tour de France

De slotdag van de Tour de France is behoorlijk goed bekeken. Overdag telt Stichting Kijkonderzoek tot 1,9 miljoen kijkers voor het wielerevenement. Een extra lange Studio Tour wordt gezien door 1,2 miljoen mensen. De laatste Tour du Jour op RTL 7 trekt 301 duizend kijkers.

Op NPO1 begint Eén Tegen 100 wat later door de Tour de France, er kijken 1,5 miljoen mensen naar de spelshow met Caroline Tensen. Een herhaling van Tussen Kunst & Kitsch komt uit op 1,1 miljoen kijkers. Op NPo2 trapt Zomergasten het 2015-seizoen af op 789 duizend kijkers.

SBS 6 trekt 558 duizend kijkers met Wegmisbruikers, Oplichters in het Buitenland komt uit op 564 duizend kijkers. De tweede aflevering van Mijn Laatste Keer is ‘s avonds laat goed voor 701 duizend kijkers.

RTL 4 zet Cobra 11 in en trekt daarmee tot 669 duizend kijkers.

De derde aflevering Ranking the Stars komt niet verder dan 272 duizend kijkers. NPO3 kiest ervoor om elke zondag een aflevering uit te zenden, maar deze op doordeweekse dagen te herhalen / eerder uit te zenden. De kijker lijkt volledig de kluts kwijt, want geen van de uitzendingen weet goed te scoren.

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: Beste Zangers sluit af boven miljoen
- Kijkcijfers vrijdag: Bijna miljoen kijkers Puur Geluk
- Kijkcijfers zondag: 832 duizend kijkers Mijn Laatste Keer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>