Kijkcijfers vrijdag: 794 duizend kijkers Wie Doet De Afwas

wie doet de afwasMet 794 duizend kijkers heeft Wie Doet De Afwas zijn zomerseizoen afgesloten, want vanaf maandag gaat RTL 4 weer GTST (herhalingen) uitzenden om 20.00 uur. Maar de zender zal in zijn nopjes zijn met Wie Doet De Afwas, dat behoorlijk succesvol was de afgelopen weken. Soms keken er wel een miljoen mensen en dat is voorgangers als de GTST Quiz of Ik Kom Bij Je Eten niet gelukt.

Op primetime blijft De Slimste Mens het grote succes van de zomer, deze vrijdag zitten er bijna 1,1 miljoen mensen voor de buis. De Slimste Mens hoeft alleen het NOS Journaal voor te laten gaan in de dag top 25 zoals samengesteld door Stichting Kijkonderzoek.

Op NPO1 trekt Flikken Maastricht 857 duizend kijkers en het Muziekfeest op het Plein 785 duizend kijkers. RTL 4 boeit ondertussen 795 duizend mensen met Het Beste van Got Talent Worldwide. De SBS-film Mr and Mrs Smith komt niet verder dan 385 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2015-08-15 om 11.50.32

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 1,7 miljoen kijkers Studio Sport Eredivisie
- Kijkcijfers zaterdag: Ik Vertrek grote winnaar
- Kijkcijfers vrijdag: De Slimste Mens boven het miljoen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>