Kijkcijfers vrijdag: K3 Zoekt K3 stabiel

k3zoekt k3De tweede aflevering van K3 Zoekt K3 trekt 912 duizend kijkers, een minimaal verschil met de score van de eerste aflevering. Ook de andere primetimeprogramma’s scoren in lijn van voorgaande weken. Het betekent dat Flikken Maastricht de grote winnaar is met 1,8 miljoen kijkers. En In de Ban van de Condor scoort voor een NPO1-programma zwaar teleurstellend met slechts 564 duizend liefhebbers.

RTL 4 boeit net geen miljoen kijkers met You’re Back in the Room, terwijl Professor Nicolai & Dr Beckand volgens Stichting Kijkonderzoek uitkomen op 1,2 miljoen kijkers.

Op de late avond is SBS 6 de winnaar. Hart van Nederland trekt 1,1 miljoen kijkers en Shownieuws komt uit op 877 duizend kijkers. Pauw pakt het zilver met 705 duizend kijkers en Humberto Tan het brons met 682 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2015-09-12 om 09.59.00

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: Mierzoete start Heel Holland Bakt
- Kijkcijfers zaterdag: Stevig begin Dance Dance Dance
- Kijkcijfers vrijdag: Bijna miljoen kijkers K3 Zoekt K3

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>