Kijkcijfers vrijdag: K3 Zoekt K3 gehalveerd met The Voice

k3zoekt k3Er heeft een flinke schifting plaatsgevonden op de vrijdagavond. The Voice of Holland scoort namelijk 2,5 miljoen kijkers, een flinke plus ten opzichte van hypnoseshow You’re Back in the Room en Professor Nicolai & Dr Beckand. RTL 4 wint meer dan een miljoen kijkers op primetime en dat gaat met name ten koste van de resultaten op SBS 6. Daar komt K3 zoekt K3 niet verder dan 450 duizend kijkers, een halvering ten opzichte van voorgaande weken.

NPO1 handhaaft zijn score voor Flikken Maastricht nagenoeg, daar stemmen 1,6 miljoen trouwe fans op af. In de Ban van de Condor noteert 503 duizend kijkers en Kanniewaarzijn komt uit op 808 duizend kijkers, blijkt uit de meting van Stichting Kijkonderzoek.

Op RTL 4 kan verder de vlag uit voor RTL Late Night, waar na een zeer geslaagde donderdaguitzending met Anouk en Matthijs van Nieuwkerk nu 1,8 miljoen mensen op inschakelen. Een record voor Humberto. Hart van Nederland pakt het zilver op de late avond met 836 duizend kijkers, Pauw komt uit op 622 duizend kijkers en Shownieuws trekt 611 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2015-09-26 om 10.59.38

Zie ook:
- Kijkcijfers zondag: 442 duizend kijkers Thuis op Zondag
- Kijkcijfers zaterdag: 619 duizend kijkers Dit Was Het Nieuws
- Kijkcijfers vrijdag: 1,2 miljoen kijkers Nicolai & Beckand

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Kijkcijfers vrijdag: K3 Zoekt K3 gehalveerd met The Voice

  1. Bart

    Ik ga er vanuit dat SBS6 K3 zoekt K3 op een andere dag plaatst. Ze kunnen niet op tegen het voice geweld. Zonde dat zo’n show nu zoveel kijkers gaat verliezen. The Voice kennen we zo langzamerhand wel toch? En qua muziek carriere… Er is nog niemand doorgebroken bij the voice. Niemand! Bij K3 is een carriere gegarandeerd. Dus spannender.

      /   Reply  / 
    1. Anubsifield

      Als ze slim zijn verzetten ze het naar zaterdag, probleem is dat ze vanaf de liveshows terug naar vrijdag moeten ivm belgie

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>