Kijkcijfers zaterdag: Kijkerswinst 5 Tegen 5

ruben nicolai 5 tegen 5De tweede aflevering van 5 Tegen 5 heeft flink meer kijkers getrokken dan de uitzending vorige week. Toen trok Ruben Nicolai 653 duizend kijkers met het nostalgische spelletje, nu zijn dat er 852 duizend. De grote winnaar op zaterdagavond is Ik Hou van Holland.
Naar de panelshow met Linda de Mol kijken 2 miljoen mensen, Stichting Kijkonderzoek komt geen programma tegen dat beter is bekeken op zaterdag. RTL 4 trekt 1,2 miljoen kijkers met Playback Je Gek en ruim 1 miljoen kijkers met Het Collectief Geheugen.

SBS 6 zendt Het Beste Idee van Nederland uit en trekt daarmee 658 duizend kijkers. De Lijf Show trekt aansluitend 582 duizend kijkers. De late Shownieuws is goed voor 491 duizend kijkers.

Op NPO1 opent De Kwis de primetime avond op 1,5 miljoen kijkers, de jubileumreeks van Ik Vertrek noteert 1,4 miljoen kijkers. Vive La Frans is goed voor 1 miljoen kijkers en op de late avond is Studio Sport Eredivisie de winnaar met dik 1,7 miljoen kijkers.

Schermafbeelding 2015-11-08 om 11.29.04

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 1,3 miljoen kijkers finale K3 Zoekt K3
- Kijkcijfers zondag: Miljoenenjacht winnaar op primetime
Kijkcijfers zaterdag: 653 duizend kijkers 5 Tegen 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>