Kijkcijfers zondag: 502 duizend kijkers Thuis op Zondag

thuis op zondagHet bezoek van Sabia Engizek aan Thuis op Zondag legt het SBS-programma geen windeieren. Stichting Kijkonderzoek telt 502 duizend kijkers en dat zijn er een stuk meer dan in de afgelopen weken. Thuis op Zondag komt nu zelfs in de dag top 25 voor, zij het onder Carlo’s TV Café. Die geestverwant trekt 738 duizend kijkers naar RTL 4.

De primetime-winnaar is Miljoenenjacht met 2,3 miljoen kijkers. SBS 6 trekt op dat moment 498 duizend kijkers met De Gevaarlijkste Wegen van Nederland, Undercover in Nederland komt uit op 950 duizend kijkers. Op RTL 4 is dramaserie Zwarte Tulp goed voor 1,1 miljoen kijkers.

Op NPO1 opent De Reünie de primetime zondagavond met 1,3 miljoen kijkers. Bij Ivo Niehe loopt dat op tot 1,5 miljoen kijkers voor De TV Show. De finale van Penoza trekt op NPO3 958 duizend kijkers.

Actualiteit blijft scoren dit weekend. Het NOS Journaal trekt 2,3 miljoen kijkers, het Half Acht Nieuws komt uit op 1,6 miljoen kijkers en Nieuwsuur trekt 617 duizend belangstellenden.

Schermafbeelding 2015-11-16 om 07.50.17

Zie ook:
- Kijkcijfers zaterdag: 1,2 miljoen kijkers extra Pauw
- Kijkcijfers vrijdag: 2,4 miljoen kijkers laatste battles The Voice
- Kijkcijfers zondag: Matige start Gevaarlijkste Wegen van NL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>