Kerstspecial All You Need Is Love tikt bijna 3 miljoen aan

De kerstspecial van All You Need Is Love is weer massaal bekeken. Donderdagavond zitten er 2.971.000 mensen voor de buis en dat zijn er zo’n 200 duizend meer dan vorig jaar. RTL 4 heeft zelfs een record te pakken met de drie uur durende uitzending. De ervaring leert dat de special in de herhaling ook nog goed bekeken wordt.

De Slimste Mens blijft behoorlijk overeind, Stichting Kijkonderzoek telt 1,2 miljoen mensen. De score bij Serious Request loopt terug. Waar de finale enkele jaren terug nog door meer dan een miljoen mensen werd gezien, blijft de teller nu steken op 547 duizend kijkers.

Ook BNN-serie Tessa heeft het zwaar tegenover Robert ten Brink. Op NPO1 zitten slechts 506 duizend mensen klaar. Het Kerstfeest op de Dam is daarna goed voor 651 duizend kijkers. SBS 6 trekt 505 duizend kijkers met de laatste Harry Potter-film.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>